zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

ben kızımıda getirmeyi istiyorum çünkü bütün gün benimle evde sıkılıyor anca anneannesine gidersek bi kaç insan görüyor benim kızım kimseden kaçmıyor öyle sıcak bi çocuk ama kimse getirmiyosa bende getirmiyiim diyorum

3 yaşında oğlum var canım benim.ben de getiricem getir sen de oynarlar beraber...kaydirigubbakcemile5

tlf nosu erebilirmiyim deyincemi güldü :roflol:

EVT YAAA..
BEN YASAK SANIYORDUM BATA DEIM BI KONUDA İZNİİZE İHTİYACIM VAR. ARKADAŞA TEL NOMU VEREBİLİRMİYİM DEİM BEN NE YAPABİLRİMKI BNDEN NE İSTİYOSUNZ BUKONUDA DEDİ :sinifsinif:
ÖZEL MSJDA YASAK DEĞİLMİŞ MEGER

Aldınmı numaramı sen Özel msj attım sana.sende bana bı cagrı bırakırsan ıyı olur

EVT YAAA..
BEN YASAK SANIYORDUM BATA DEIM BI KONUDA İZNİİZE İHTİYACIM VAR. ARKADAŞA TEL NOMU VEREBİLİRMİYİM DEİM BEN NE YAPABİLRİMKI BNDEN NE İSTİYOSUNZ BUKONUDA DEDİ :sinifsinif:
ÖZEL MSJDA YASAK DEĞİLMİŞ MEGER

aldım tlf nnu ogün ararım cnm seni şimdi benimki mutfakta uzakta :))))
şimdi sen sarma mı yapıyosun de bakalım

kızlar araç kalıcak dimi içeride.sizi bırakıp gitmeyecek?
evt cnm bizi bekleyecek öyle konuştuk ama adam bekemek istemezsede akşamüstü geri almaya gelecek bizi
ya beni yazmışın ya nen listeye..gelcem ben de yaaaa:gitme:

ama ne yapsam bi de ona karar vereydimmmkafamçokkarıştı

kurabiye yapan var mıydııı?

kurabiye mercimek küftesi kek kontejyanımız açık gülom

ya kızlar bak şimdi aklıma geldi firtöz bozuk dye ben kızartma değilde mercimik köftesi yapıp gelen kusura bakmayın fritözüm sizlere ömürr:smiley-cool:

kızlar 20 lira parayla gelicem yiyecekler hariç yol giriş yeter mi:bbo:

gülom alimünyum folyoya sar iyice bide az buzluğa koy getirmeden evvel bişey olmas sanırım

yavrum sabah 9.45 te servis ilk beni alcak ..
ben 7 de klakcam anca bulguru ıslat yeşi,llikleri doğra oyalayıcı şeyler bunlar akşamdan yapılcak bişi olsa hiç sorun diil ..
kocaman kısır kasesini nasıl buzluğa sığdıram :1no2:
napalım artık dua edicez kokuşmasın diye malum taze soğan var içinde CADIARZU

X