• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zlynda ilaç

Tgeyik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
4
1
1
23
Herkese merhaba 23 yaşındayım yaklaşık 2 yıldır adetim çok düzensiz adet söktürücü ilaç verdi doktorum onu kullandım şimdi de Zlynda 4mg doğum kontrol hapını verdi uygulama talimatında adetin birinci günü kullanınız yazıyor ama şuan adetin 5. Günündeyim nasıl kullanmam gerekecek

Tam korunma saglanmasi icin adetin birinci gunu baslanmasi onerilir. Ama sanirim zaten siz korunma amacli kullanmicaksiniz bugunden baslayin kullanmaya hergun ayni saatte kullanin

Tam korunma saglanmasi icin adetin birinci gunu baslanmasi onerilir. Ama sanirim zaten siz korunma amacli kullanmicaksiniz bugunden baslayin kullanmaya hergun ayni saatte kullanin
Teşekkür ederim baya araştırdım adetin ilk beş günü kullanımda daha etkiliymiş benimde 5. Günüm bugünden başlayayım teşekkür ediyorum yanıtınız için de

Teşekkür ederim baya araştırdım adetin ilk beş günü kullanımda daha etkiliymiş benimde 5. Günüm bugünden başlayayım teşekkür ediyorum yanıtınız için de
Ben korunma için değil adet düzensizliği için kullanacağım

Bir şey daha sormak istiyorum ilaç biter bitmez tekrar mı kullanacağım doktorum sadece 3 ay düzenli kullan dedi

Bir şey daha sormak istiyorum ilaç biter bitmez tekrar mı kullanacağım doktorum sadece 3 ay düzenli kullan dedi
sanirim 28 tablet bu dogum kontrol hapi oyleyse ara vermeden diger kutuya baslamalisiniz. Zaten son 4 tanesi demir ilaci oluyor genelde o zaman adet basliyor. 21 tablet bulunan bir ilacsa 7 gun ara verilip yeni kutuya geciliyor

Back
X