- Konu Sahibi beyaz toprak
-
heç bilem artıkın vaarrrrrrrrrrrlülülülülülü
niye kız nikahtan sonra furuyon..
Artıkın yarın akşam beni beklemeyin işim olacek
Anlatim hemen..
Gittik rodiye sipariş verdik bekle bekle 1 saat gelen giden yok kalktık gittikk..
Artık Rodiye gideni bacağından vururum heeeklava:
Bakarsınız nikah memuruda bekar olur alır birinizi..
hadi yine iyisiniz sayemde koca buldunuz:icecream:
Kıslar kociş gel artık yetti kk dedi,sevyom ben hepicüüünüzü beaaaakaydirigubbakcemile3Şeniz
a.sŞenizŞenizsayemdeeeekaydirigubbakcemile5
yok kız bizde ona göre bi aday buluruz.şöleee babalardan mesela..onlarda zengün olur.delikafaduldensonra adam sabıkalıyım diye almaktan vazcayarsa diyee-tatlicadiarzu-
Kıslar kociş gel artık yetti kk dedi,sevyom ben hepicüüünüzü beaaaakaydirigubbakcemile3Şeniz
nolluyo kızlar...fransız kaldım.rodini tuvaletinde mahsur mu kaldınız yoksammmkaydirigubbakcemile3
aaaa kısnaç tedi olarım sonaaaaaasengözlerimebaksanab
a.sŞenizŞeniz
yok kız bizde ona göre bi aday buluruz.şöleee babalardan mesela..onlarda zengün olur.delikafadulden
dittinmi datlum öpiim senide beroşumudaa...Şeniz
bu tuvalet meselesini bilahare sana yarın anletcem pisicim:teselli:
onları nikahtan sonra vuracamkötükedihüso
Artıkın yarın akşam beni beklemeyin işim olacek
bana da banada annat beyaz ablaa,
yav kızlar ne ka kalabalık olduk
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, Bendeniz+, beyaz toprak+, bilge6, dilarem+, myhope+, roşum+
burdan kovmasınlar bizi ...fisfisfis
van minut... van minut..bitaada getmem bi dahada davasa gelmem:icecream:
ayyy kızlarrr hızınıza yetişmek ne mümkün süper ya herkes burda ya bide bişey sorcam siz mesajınızda birden çok alıntıyı nasıl yapıyorsunuz hepinize bişeyler yascam yapamıyom ya ne cahalım uyuzun ben gıcıkım ühüüüüü
bu arada Rodiye gitmeden bana deseydiniz ya oraya asla gitmem aynı şekilde bizide beletmiştiler işletmecisini çağırdım van münit dedüm erkesin içinde güzel bi konuşmayla çektim gettüm bitaada getmem bi dahada davosa gelmem:icecream:
ne bilümm hade bakem topiciğinize diye kışkışlarsalar...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kim kovabilir bizi...
Bi gözüksünler banasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?