- Konu Sahibi beyaz toprak
Allah aşkına şekerim lafımı olurr..Okadar hanlar hamamları var. Olmadı onun lokantasına gideriz
heeee oldu ozamanşakkıdıama bu günkü rodi işine benzemesin yaniii anladın sen onuuu-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına şekerim lafımı olurr..Okadar hanlar hamamları var. Olmadı onun lokantasına gideriz
keeeeedi beeeeeeni yakalayamaaaaz lülülülülülüevet kızlar.yarın büyük gün.hihoyyyt..çalıkuşum tatlım.madden olmasanda manen bizimlesin şekerim.gönül isterdiki bizle olasın.:çok üzgünüm:..
dilarem tatlummmmmm bidanem sen gel kız kapıpy çalarken ben yakalarım senü..sositososito.
aşkum bidenem işten geleli çok olmadı gün boyunca yazılanları anca okuyuveddim -tatlicadiarzu-
heeee oldu ozamanşakkıdıama bu günkü rodi işine benzemesin yaniii anladın sen onuuu-tatlicadiarzu-
Şimdi şöyle şekerim içeri giriyosun bir masaya oturuyosun sonra içeri her giren bayana manalı manalı bakıyosun. Acaba bu KK'danmıdır diye...delikafadulden
keeeeedi beeeeeeni yakalayamaaaaz lülülülülülü
:roflol: ehehe tımam
canım hatları karıştırdın galiba burası buluşma topiçi gelmeyenler burada yazamaz-tatlicadiarzu-valla cadılığım üstümde kimse tutmasın beniiiidelikafadulden
Ya bende kesin gelecemde...
Korkuyorum işte yolda biri bana aşık felan olursa bende onu kıramazsam.Orayada gelemiyecem.Off gördünüzmü şimdi içime kuşku düştü::bbo:
Ay tabiki de kırma kııız,bu devirde aşşşşk zor bulunuyo di mi:icecream:
İstanbulda yapıyom haftaya,gelmeyeni var yaaaaklava:canım hatları karıştırdın galiba burası buluşma topiçi gelmeyenler burada yazamaz-tatlicadiarzu-valla cadılığım üstümde kimse tutmasın beniiiidelikafadulden
İstanbulda yapıyom haftaya,gelmeyeni var yaaaaklava:
Kızım o rodi bitti artıkın:jeyyar:
Yazdı artık şekerim gelecek mecbur
uçun kıslaa uçun sizi kimselee tutamaaz,yarına muhabbet kalmıcak bu gidişle..
İstanbulda yapıyom haftaya,gelmeyeni var yaaaaklava:
Valla kız seviyorum seni:asigim:
heeee vallaaa,nası bildüüün,elimdeki zopayla hemi de:roflol:ne etcen zillerimize basıp kaçacanmı:roflol: