- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, Bendeniz+, beyaz toprak, dilarem+, roşum+
anacım sakarya topiciğ yetmedü nerelere taşduk..
nolluyo kızlar...fransız kaldım.rodini tuvaletinde mahsur mu kaldınız yoksammmkaydirigubbakcemile3çok sevindim çok sevindimhihoyyytcanoo duydunmu kız tuvalete rağmen rodiye gitmiyoz artık:sm_cool:
sen yeterki çağır bacım biz tam kadro ordayız deersemde inanma:1ninca:
İşte bende ondan korktumyaa
ama neyseki nikah salonu yakın:jeyyar:
he ordaki +lar ondan mı oluyo:1shok:..pek cahil gödüm kendümü:roflol::roflol:Hımm beyaz Toprak arkadaş listende değel niyeeeCADIARZU
nolluyo kızlar...fransız kaldım.rodini tuvaletinde mahsur mu kaldınız yoksammmkaydirigubbakcemile3
aaaa kısnaç tedi olarım sonaaaaaasengözlerimebaksanab
şahidinde ben olurum bozacının şahidi şıracı diğer şahitte bilge:roflol:gazetelere marşet kk 3b nikahta buluştudelikafadulden
kıs sona tepene çıkaruz bakdelikafaduldendelikafaduldenNe zaman gelirseniz başımın üstünde yeriniz var bidenemmmŞeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenşahidinde ben olurum bozacının şahidi şıracı diğer şahitte bilge:roflol:gazetelere marşet kk 3b nikahta buluştudelikafadulden
Ben varken korkmayın şikerim..
Gerçi pek sevmem konuşmayı ama.. Mecbur işteşakkıdı
Bende seni sefkilimmmmmmŞeniz
Kıslar kociş gel artık yetti kk dedi,sevyom ben hepicüüünüzü beaaaakaydirigubbakcemile3Şeniz
Hımm beyaz Toprak arkadaş listende değel niyeeeCADIARZU
kız orda kocaman beyaz toprak yazıyo görmedinmi:1shok:
maynak kızım rodidekinlee,herkelrden bişeler duyuyom artıkın bi daa sakın gitmeyelim hee...
gideni ne furuyon ordakinleri fursaydın yaa..
kocası olan kaçıyo kıslar görüyonuz dime,benim kocişte vardiyede yani sizdenim şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?