- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Allah aşkına şekerim lafımı olurr..Okadar hanlar hamamları var. Olmadı onun lokantasına gideriz
keeeeedi beeeeeeni yakalayamaaaaz lülülülülülüevet kızlar.yarın büyük gün.hihoyyyt..çalıkuşum tatlım.madden olmasanda manen bizimlesin şekerim.gönül isterdiki bizle olasın.:çok üzgünüm:..
dilarem tatlummmmmm bidanem sen gel kız kapıpy çalarken ben yakalarım senü..sositososito.
aşkum bidenem işten geleli çok olmadı gün boyunca yazılanları anca okuyuveddim -tatlicadiarzu-
heeee oldu ozamanşakkıdıama bu günkü rodi işine benzemesin yaniii anladın sen onuuu-tatlicadiarzu-
Şimdi şöyle şekerim içeri giriyosun bir masaya oturuyosun sonra içeri her giren bayana manalı manalı bakıyosun. Acaba bu KK'danmıdır diye...delikafadulden
keeeeedi beeeeeeni yakalayamaaaaz lülülülülülü
:roflol: ehehe tımam
canım hatları karıştırdın galiba burası buluşma topiçi gelmeyenler burada yazamaz-tatlicadiarzu-valla cadılığım üstümde kimse tutmasın beniiiidelikafadulden
Ya bende kesin gelecemde...
Korkuyorum işte yolda biri bana aşık felan olursa bende onu kıramazsam.Orayada gelemiyecem.Off gördünüzmü şimdi içime kuşku düştü::bbo:
Ay tabiki de kırma kııız,bu devirde aşşşşk zor bulunuyo di mi:icecream:
İstanbulda yapıyom haftaya,gelmeyeni var yaaaacanım hatları karıştırdın galiba burası buluşma topiçi gelmeyenler burada yazamaz-tatlicadiarzu-valla cadılığım üstümde kimse tutmasın beniiiidelikafadulden
İstanbulda yapıyom haftaya,gelmeyeni var yaaaaklava:
Kızım o rodi bitti artıkın:jeyyar:
Yazdı artık şekerim gelecek mecbur
uçun kıslaa uçun sizi kimselee tutamaaz,yarına muhabbet kalmıcak bu gidişle..
İstanbulda yapıyom haftaya,gelmeyeni var yaaaaklava:
Valla kız seviyorum seni:asigim:
heeee vallaaa,nası bildüüün,elimdeki zopayla hemi de:roflol:ne etcen zillerimize basıp kaçacanmı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?