dün uzun zamandır beklediğim beni çok mutlu eden bir haber aldım.ama öyle böyle değil aşırı mutlu oldum.mutluluğun etkisinden donakaldım yani o derece.bugün ise beni çok üzen bir haber aldım.mutlu olduğum kadar üzüldüm.yine şok oldum üzüntüden.çünkü beklemiyordum böyle bir olayı.yani kısacası birgün aşırı mutluyken ertesi gün aşırı mutsuz oldum,bir anda zıt duygular arasında geçiş yaptım.ve üzüntülü haberi aldığımdan beri içimde bir öfke var ama aynı zamanda halsiz hissediyorum.bugün öğlen 12de kalkmama rağmen bu saatte çok uykum geldi.birde çığlık atacak kadar öfkeliyim ama çığlık atmaya halim hiç yok.aynı zamanda iştahımda kapandı.ne oldu bana?daha öncede sevindiğim,üzüldüğüm oldu tabiki ama bu seferki kadar tuhaf bir hal içine düşmemiştim.mantıklı düşünemiyorum.sevgi hissedemiyorum.iyi,güzel duyguları hissedemiyorum.güzel şarkılar dinliyorum anlayamıyorum.o şarkının hissettirdiği güzel duyguları önceden hissederdim bugün hissedemedim.tek hissediğim yorgunluk ve öfke.nedir bana olanlar?benim şimdi yaşadığım duygunun bir adı varmı?sizde böyle birşey yaşadınızmı acaba?
yalnız psikoloğa gitmek dışında cevaplar istiyorum...
yalnız psikoloğa gitmek dışında cevaplar istiyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: