Çevremde akıl danışacağım dertleşeceğim kimse kalmadığı için burada hiç tanımadığım sizlere içimi dökmek istedim. 9 yıldır evliyim eşimle evlilik öncesi de 6 yıl söz nişan geçmişimiz var. (Okul askerlik vs) Şuan da iki çocuğum var Allah bağışlasın. Direkt konuya gireyim. Benim bütün derdim eşim... Bana sürekli küsüyor günlerce konuşmuyor yemek yiyip sofradan kalkıyor, evin içinde koridorda karşılaşsak bana değmemeye çalışıyor. Yalnız çocuklarla ilgili bişey söylemesi gerekirse en kısa ve soğuk biçimde bişey soracaksa soruyo.. yine o küsmelerinden birini yaşıyorum 15 gündür böyleyiz ki bunu daha önce de çok kere yaptı ramazanda bile sahura kalkıyoduk surat beş karış günlerce uzattı... Velhasıl bana psikolojik şiddet uyguluyor ve benim tahammülüm kalmadı. Evliliğimizin ilk yıllarında güvenimi sarsacak bir girişimi de olmuştu... Hamileydim çocuğum için affettim... ama zerre kadar kıymetimi bilmiyo. Ne güzel söz söyler (tam tersi kötü söz söyler tartışınca defol, ağır salaksın fln) ne evlilik yıldönümü hatırlar ne bi ilgi alaka.. (onun ilgi alakadan anlayacağı cinsellik) . Afedersiniz kendimi mal gibi hissediyorum. Ben ev hanımıyım çalışmıyorum. Ama sanki onun hizmetkarıyım yediğini giydiğini hazırla işi düşünce işini gider valla bıktım bu hayattan ya isyan etmiyorum Allah sağlık sıhhatten ayırmasın iki evladım da var ama böyle nereye kadar gider sizce... Böyle evlilik olur mu. Hep bana şey der " benim gibi kocayı zor bulurdun ne şanslısın" flan. Maddi olarak ihtiyacımı karşılıyor küs olmadığı zaman gezip tozuyoruz bunları kocalığın zirvesi sanıyo heralde. Annesi tarafından da aşırı şımartılmış biri hala da öyle.annesine mesajla anlattım bu durumu hiç demedi aa yanlış yapıyor oğlum konuşurum ben onla flan demesini bekledim. Kocaman insanlarsınız aranızda halledin dedi. Senin oğlunun ağzı süt kokuyo ne kocamanı dedim.
Gerçekten çok yalnız hissediyorum ya.. kendi anneme de anlatamıyorum çok üzülür mahvolur. Ama böyle de ben çok üzülüyorum artık ailemle konuşmamın zamanı geldi bence.
Gerçekten çok yalnız hissediyorum ya.. kendi anneme de anlatamıyorum çok üzülür mahvolur. Ama böyle de ben çok üzülüyorum artık ailemle konuşmamın zamanı geldi bence.
Son düzenleme: