yuppe ♥●★♣◆♥ Kayıtlı Üye 13 Nisan 2011 1.324 783 248 6 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yuppe #1 Totalde 10 yidir metal kaplama dişlerim 2.kaplamalarim 5 sene oluyo ve cok problemlerim var koku kanama vs.. doktor bana zirkonyum icin uygun olmayabilir dislerinin kesimi dedi yaptiran arkadarim sizin nasildi boyle bisey duymadim daha önce
Totalde 10 yidir metal kaplama dişlerim 2.kaplamalarim 5 sene oluyo ve cok problemlerim var koku kanama vs.. doktor bana zirkonyum icin uygun olmayabilir dislerinin kesimi dedi yaptiran arkadarim sizin nasildi boyle bisey duymadim daha önce
M mutludent Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ekim 2014 5 0 1 54 31 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yuppe #2 Zirkonyumların bakımı nasıl yapılır? Bir zirkonyum yapılması ne kadar zaman alır? Merak ettiğiniz herşey için sayfamıza bekleriz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2014
Zirkonyumların bakımı nasıl yapılır? Bir zirkonyum yapılması ne kadar zaman alır? Merak ettiğiniz herşey için sayfamıza bekleriz?