- 17 Ekim 2015
- 5.456
- 5.311
- 198
benim ön 4 dişim bütün halinde takıldı.Kaplamalarınız tek tek mi takıldı yoksa 2 3 parça halinde mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ön 4 dişim bütün halinde takıldı.Kaplamalarınız tek tek mi takıldı yoksa 2 3 parça halinde mi?
Benimde 10 diş yapıldı ön 4 ü bir diğerleri 3 3 yapıldı ama kasıyor sanki.Tek tek mi yaptırsam diye düşünüyorum.doktor tek tek yaparsam araları açılır dedi.eski kaplamam ön 6 dişti o da 3 3 olarak takıldı ondan bir rahatsızlık duymamıştım ama bundan değişik bir his oluştu bendebenim ön 4 dişim bütün halinde takıldı.
Merhabalar. Halen memnun musunuz zirkonyumdan? Birde izmirde kime yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim6 tane üste yaptırdım ben .. zirkonyum maddesi iyi birşey sanırım herhangi bir kararma sararma bozulma kırılma olmadı
çay kahve sigarada da içerim yani.. şimdi gülüş tasarımı araştırıyorum yine zirkondan yaptırırım .
*tanesi 350 TL gibi ydi o zamanlar
Merhaba , durumunuz şimdi nasıl?Yaptirirken dis etlerinizdekasinti oldumu sali gunu benimde basslandi alt dislerden 3 gun bugun kasinito aciyo gecici dis rahatsiz ediyo
Bugun porselnler takildi rahat alt tarafim ustler kesildi oraya gecici takildi pazartesi de porselenler takilacak is bitecek ins uyustirucu etkisindeMerhaba , durumunuz şimdi nasıl?