Zirkonyum kaplama diş yaptırmak istiyorum..

benimde ön dişim kırık dolguyla idare ediyorum ama arastırdıgım kadarıyla on dişlere full porselen öneriliyor,fakat bir sitede tanesini 980 küsür lira okudum çok fazla pahalı geldi fiyat hakkında bilgi verebilecek var mı?

1.5 ay önce yaptırdım ben. ilk birkaç gün sıkıntı oldu haliyle. Çiğnerken falan düşecek diye korkuyordum ama şuan varlıklarını unuttum diyebilirim. Ana dişlerim gibi. :)

Bendede iki tane var nerdetse 4 sene oldu zamanla damak cekilmesi oluyor ve siyah ince bir cizgi gibi bosluk milimetrik gözüküyor ben tavsiye etmiyorum sahsen mümkün olduğunca ana disinizle götürün ha her 3 - 5 senede bir o parayi çöpe atarim sirun yok diyorsaniz iş değişir tabe

Annem yaptirdi iki sene önce tanesi 500 TL ye. Zirkonyum maddesi porselenin en dayanikli maddesidir ve en masrafli çeşididir. Yaptirmak isterseniz bu gurupta en saglami zirkonyum dişlerdir. Dişi küçültme işlemiyle yapilir. Diş asistaniyim da :)

16 tane olunca haliyle indirim yapilmasi normal:)Ben 7-8 sene once yaptirmistim simdi yenilemek istiyorum, bu sefer kesim falan olmayacak yani, direk olcu alinacak,labaraturdan dis yapilip gelecek..Eger tanidiginla hala gorusuyosan sorabilirmisin , yeniletme islemi fiyati ne kadar dusurur..ben 10 dis yaptiricam tanesine 200den fazla vermek istemiyorum...zirkonyum olanlardan istiyorum yine.

Bende dislerimi zirkon yaptryrm bir kaza sonucu guzelim dislerim krldi ön iki disim yaplyr doktor dislerimi küçülttu ve smdilik gecici dis takti kocaman duruyor disetimi cok kotu gosteryr., konusurken ve yemek yerken birbirine carpyr disetlerim acyr acikcasi su an cok sancıli geciyor umarm gercek dislerm takldgnde boyle rahatszlklar hissetmem cok tedirginim

diş teknisyeni bir arkadaşıma sordum. o fiyata ancak çin malı zirkon olur dedi. onların da ömrü kısa oluyor dedi. bazı yerler kullandıkları malzemelerin sertifikasını veriyor. araştırmadan karar verme bence

Tesekkurler..evet arastirmak lazim, genel olarak labaratuarlar dental malzeme konusunda Asya'dan ithalata pek basvurmuyor..4 yil Cin'de yasamis biri olarak bir konuya da degineyim Cin'de dis olayi o kadar pahali ki inanamazsiniz. Herkes Cin mallarinin genelini kotu zannediyor ama Turkiye'nin Cin'den aldigi dusuk kaliteli urunlere Cinliler bile tenezzul etmiyor..Arz talep meselesi..Dunyanin en kaliteli uretimi de, en kalitesiz uretimi de Asya ulkelerinde bilhassa Cin'dedir..Cin dunyanin uretimhanesi gibi dusunun..Akliniza gelebilecek en kaliteli markalarin urunleri de Cin'den cikip uzerlerine made in italy-england basiliyor:) Dandik secimler isten anlamayan , insan sagligini hice sayan bilincsiz kisilerin hatasi...

zirkonyumun diğer kaplamalara göre daha dayanıklı oldugunu söylüyorlar,doğrumudur acaba

Zirkonyum maddesi, aşınma ve yıpranmaya dayanıklı, güçlü bir materyaldir ve diş kaplamada kullanılan diğer metallere göre daha dirençlidir. Bu durum zirkonyumun diş kaplamalarda kullanımını yaygınlaştırmaktadır. Zira diğer metaller diş kaplama esnasında, dirençlerinin düşük olması sebebiyle sadece ön dişlerde kullanılır ve azı dişlerde kullanılamaz. Fakat zirkonyum diş, dirençli ve dayanıklı olması nedeniyle azı dişlerde de kullanılılabilir.

Sevkiki adlı üye siteye bi girmiş ,10 tane diş hekimi tavsiyesi konusuna nokta atışı site ismi döşemiş. Çok inandırıcı olmuş !!!!!!!!!!!!! Bilmem anlatabiliyomuyum Sn sevkiki !!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…