herkeste aynı sıkıntılar olacak diye bir şey yok.Ben alt üst toplam 16 dişimi yaptırdım zirkonyum tanesi 250 tl den.tanıdık doktor olduğu için indirim yaptı.herkesten iltifatlar alıyorum ve kullanımı çok rahat tabi uzun ömürlü olması için iyi bakmak lazım
16 tane olunca haliyle indirim yapilmasi normal:)Ben 7-8 sene once yaptirmistim simdi yenilemek istiyorum, bu sefer kesim falan olmayacak yani, direk olcu alinacak,labaraturdan dis yapilip gelecek..Eger tanidiginla hala gorusuyosan sorabilirmisin , yeniletme islemi fiyati ne kadar dusurur..ben 10 dis yaptiricam tanesine 200den fazla vermek istemiyorum...zirkonyum olanlardan istiyorum yine.
diş teknisyeni bir arkadaşıma sordum. o fiyata ancak çin malı zirkon olur dedi. onların da ömrü kısa oluyor dedi. bazı yerler kullandıkları malzemelerin sertifikasını veriyor. araştırmadan karar verme bence
Nerede yaptırdınız memnun musunuz?Ben 400 tl tanesi toplam 800e yaptryrm
zirkonyumun diğer kaplamalara göre daha dayanıklı oldugunu söylüyorlar,doğrumudur acaba
Nerde yaptirdin tam olarak 05385913494 benim numaram canim ulasirsan cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?