Ya şimdi gözümü korkuttun, ben yaqptırdığım şeyin risklerinden çok korkarımben 6 dişime yaptırdım. üstelik izmirde çok iyi bir yere. asla tavsiye etmiyorum. hatta hayatımın pişmanlığı diyebilirim. öncelikle, iki dişimi arkaya çektiğimiz için kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım, yaptıralı iki ay oldu ama hala ağrı çekiyorum. ayrıca yapışkanı zamanla gevşeyebiliyor vs. çok fazla derdi var. keşke sabredip tel taktırsaymışım
bende şimdi bu hafta istanbulda yeni yaptırdım tanesini 350 liraya canım ben çok deli gibi bembeyaz pasparlak sıralı dişlerdense çok beyaz olmayan ama düz duran dişler seviyorum
en doğalda zirkon durduğu için doktorum bunu tavsiye etti epeyde indirimli yaptı sağolsun.
Ya şimdi gözümü korkuttun, ben yaqptırdığım şeyin risklerinden çok korkarım
pouff çok fazla derdi var derken mesela n egibi sıkıntıları var?
benimde tüm derdim belli olmaması.. yaptırdıklarımın acaba renginbi biraz daha koyultsammı diye düşünüyorum.. şimdi yeni bir konu açarak yayınladım dişlerim hakkında fikir almak için .. çok muntazam dursunlar istemiyorum.. ben toplam 4 diş yaptırdım.. diğer dişlerime gerke olmadığını renkleriniz biraz açacağını söyledi doktorum.. ilk gün dişlerime bir saat aşağı yukarı işlem yaptı ölçü almıştı
sonra geçici dişler takıp yolladı beni.. 3 gün sonra bir prova yaptı nasıl dişler istediğimi renginni falan belirledik.. son geldiğimdede takıldı işte.. şimdide biraz rengini koyultsammı diye karar veremedim iin bir hafta kullan dedi doktorum bende şimdi düşünüyorum işte.. bu arada yer kadıköyde canım benim 6 senelik doktorum.
Şanssızlık olmuş gercekten sizin adınıza üzüldüm, umarım en kısa zamanda bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz insanın dişlerinde sorun yaşaması çok kötü birşey, ne yemek yiyebiliyor ne konusabiliyorsunuz bazen, ben çok sıkıntı cektim bu güne kadar o yüzden temkinli olmya calışıyorum bakalım umarım iyi bir dişçi bulabilrim bunu ypack..
kötü şeyler yaşanması biraz şans olsa gerek heralde üzüldüm canım senina dına.. ben hiç hissetmemiştim. ve yapılırken hiç bir sıkıntı yaşamadım.. benim takıntım dişlerimin çok doğal durmasını istemem sadece
Eki Görüntüle 288264 Eki Görüntüle 288265 Eki Görüntüle 288266 Eki Görüntüle 288267
Ne kadar güzel olmuş ya internetten baktım da zirkonyum fotoğraflarına çok beğendim.Benim de böyle sağlıklı bembeyaz olsa keşke...
gerçekten çok güzel duruyor..ben bugun doktora gittim sana zirkonyum olmaz porselen yapmamız lazım dedi 4 diş için 3 bin istedi artı diş beyazlatma ve diş estetiğide yapçakmış bilmiyorum fiyat biraz fazla geldi araştırmaya devam etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?