• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum İstiyorum Ama Korkuyorum

serare_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
3
0
86
Merhaba arkadaşlar. Benim ön dişim yanındakinin üstüne binik vaziyette, kenarı kırık ve biraz fırlak. Görüştüğüm dişçi en mantıklı yöntemin zirkonyum kaplama olacağını söyledi. Sadece 1 dişe yapmak yeterliymiş. Tabi dişi bayağı küçültücekler. Dişlerime ellimden geldiğince iyi bakan biriyim. Durduk yere ön dişten olmaya değer mi. Ama görünüşü de güzel olsun istiyorum. Bir yandan elleme sağlam dişini diyorum bir yandan da istiyosan yap kaç kere gelicen dünyaya diyorum. Yaptıran arkadaşlar bana önerilerinizi söyler misiniz. Fotoyu da ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20151207_083310.jpg
    IMG_20151207_083310.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 257
Merhaba arkadaşlar. Benim ön dişim yanındakinin üstüne binik vaziyette, kenarı kırık ve biraz fırlak. Görüştüğüm dişçi en mantıklı yöntemin zirkonyum kaplama olacağını söyledi. Sadece 1 dişe yapmak yeterliymiş. Tabi dişi bayağı küçültücekler. Dişlerime ellimden geldiğince iyi bakan biriyim. Durduk yere ön dişten olmaya değer mi. Ama görünüşü de güzel olsun istiyorum. Bir yandan elleme sağlam dişini diyorum bir yandan da istiyosan yap kaç kere gelicen dünyaya diyorum. Yaptıran arkadaşlar bana önerilerinizi söyler misiniz. Fotoyu da ekliyorum.
Tel taktırmayı düşünmedin mi hiç? Bence çok daha iyi sonuç alabilirsin

Tel taktırmak için iki dişi çekmek gerekiyomuş çene darlığından sebep. Öyle de sapasağlam dişlerim kökten gidicek. Her türlü diş kaybı. O yüzden kafam karışık.

Tel taktırmak için iki dişi çekmek gerekiyomuş çene darlığından sebep. Öyle de sapasağlam dişlerim kökten gidicek. Her türlü diş kaybı. O yüzden kafam karışık.
Ben 5 dişimi çektirdim tel taktırmak için 3 tane daha çekilecek 20likler. İlk önce ben de porselen kaplama düşündüm ama kendi dişimin yerini tutmayacağı için tel taktırdım pişman da değilim:) Bence bi ortodontistle konuşun o sizi daha iyi yönlendirir

Damon braces diye bir tedavi var çekimsiz onu bir araştırın isterseniz

bazı doktorlar çekimsiz tedavi yapabiliyorlar tabi duruma göre değişir. ama sen yine de başka bi doktora görün istersen

Kırık olan dişinde daha da ufalanma ihtimali varsa hiç durma kaplama yaptır yoksa sonra implant yaptırmak zorunda kalabilirsin. Kaplama çok kolay iğneden sonra bir şey hissedilmiyor ön dişlerde daha da kolay. Benim 20 likler sıkıştırdığı için baskıdan dolayı dişim ufalanıyordu yaptırdım.

Back