bir de kardeşim ben kendi dişlerimden de memnun değilim ne kadar güzel dişlerim vardı. çok uygun fiyatlı güzel bir işlem vardı boadıng
estetik dolgu diye. once onu aptrımaya karar verdim makyaj işiylede ilgilendiğim için iyi olur diye düşündüm yanlıs doktora gittim kadının samimiyetine güvendim aslında bu konuda tecrübeli bir doktor bulmustum sırf uzak diye gitmedim ne büyük aptallık ya. bu aptal kadın bana bir boading uygulaması yaptı. ALLAH onu var ya. bütün dişlerim birleşik ve dişimin arkasında koca bir dolgu. o dolgular çıkınca dişlerim inceldi ve formu bozuldu suan bazı dişlerimde aralıklı. hiç mutlu değilim 1 senedir yasadığım maddi manevi çötüntüyü anlatamam. o yuzden lamine yaptırdım orda da kader yüzüme gülmedi çok arastırmama ragmen kötü bir teknisyene denk geldim. instagramlarında bir dişler var soka girersin yaptırmayan bile düşünür o kadar harika dişler. ama bana bir diş yapmıs suan emin oldum görseller onlara ait değil. çünkü bu kadar bana yüzüme uymayan diş yapılamaz. bir konu açtım bakar yorumlarsan son durumu cok memnun olurum :)