- 15 Ocak 2025
- 9
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi gullll34xq
-
Merhaba.. Bu işlem ımplant gibi mi yani istersek boş olan dişlere bunu yapabilir miyiz?8 aydır zirkonyum kullanıyoruım aman nazar değmesin çookk memnunum çok güzel duruyorlar 14 diş yaptırdım . kesildiği zaman kışa denk geldiği için acayip sızladı ama onun dışında sorun yasamadım çok sükür
Merhaba yani açıkcası tam bildiğim bir konu değil yanıltmak istemem ama şöyle biliyorum annemin alt dişleri aralara oldugu için kaplama yapıldı lakin üstte tutan yokmuş ondan dolayı takmalı çıkartmalı yapıldı belki benziyordur sizinki deMerhaba.. Bu işlem ımplant gibi mi yani istersek boş olan dişlere bunu yapabilir miyiz?
Siz kaplama yaptırmışmıydınızHayır kesinlikle geçici bir süreç yakında alışırsınız. Kendi dişinizden hiç bir farkı olmuyor inanın bana
Teşekkür ederim benim iki diş yok bende o yüzden olabilir mi diye sormak istedimMerhaba yani açıkcası tam bildiğim bir konu değil yanıltmak istemem ama şöyle biliyorum annemin alt dişleri aralara oldugu için kaplama yapıldı lakin üstte tutan yokmuş ondan dolayı takmalı çıkartmalı yapıldı belki benziyordur sizinki de
Kız kardeşim yaptırdı, ilk zamanlar onun da öyleydi , şişlikler indikten sonra güzel oldu , sorun kalmadı..dişlerim iyi değildi ben zirkonyum yaptırdım dişlerim kesildikten 2 gün sonra takıldı ve şu an 4.günüm çene ağrım damak şişmelerim var ve ağrı kesici içmeden asla duramıyorum. İçince ağrım geçiyor. Yaptıran var mı bu durum normal mi? Ben bir hata yapıp İstanbul’da yaptırdım ve Edirne de yaşıyorum yol mesafesi de var. Damaklarım çok şişti ve çeneme kadar ağrı yapıyor bu durum geçer mi çok korkuyorum
Evet bende kaplama yaptırdım ilk zamanlar cidden zordu ama şimdi maşallah diyim süpeeerAllah rızası için beni bi aydınlatın bugün zirkonyum kaplamalarım takıldı ama böyle nasıl diyim sanki bir odun var ağzımın içinde ben ne zaman alışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?