Zirkonyum diş yaptıranlar

gullll34xq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
45
9
24
dişlerim iyi değildi ben zirkonyum yaptırdım dişlerim kesildikten 2 gün sonra takıldı ve şu an 4.günüm çene ağrım damak şişmelerim var ve ağrı kesici içmeden asla duramıyorum. İçince ağrım geçiyor. Yaptıran var mı bu durum normal mi? Ben bir hata yapıp İstanbul’da yaptırdım ve Edirne de yaşıyorum yol mesafesi de var. Damaklarım çok şişti ve çeneme kadar ağrı yapıyor bu durum geçer mi çok korkuyorum

Damağım şişti mi hatırlamıyorum ama ağrı yaptı bi süre, tamamen alışmam birkaç haftayı buldu galiba

Bende yaptırdım diş gelene kadar takma diş yapıp taktılar plastik bseydi yani. Dişler gelince dil damaga deyince şiş gibi duruodu sürekli dil oradaydı ama zamanla alısıyosn bende agrı sızı olmadı yapım aşamasında oldu ama takıldıktan sonra ağrımadı

Benim dört yıldır zirkonyum dişlerim. Hiç ağrı, sızı, şişme olmadı. Mutlaka kontrol ettirin. Yolunda gitmeyen bir durum var belli ki.

Benim dört yıldır zirkonyum dişlerim. Hiç ağrı, sızı, şişme olmadı. Mutlaka kontrol ettirin. Yolunda gitmeyen bir durum var belli ki.
Bende 1 hafta oldu takdirdim sadece fazla aarariyor baska sıkıntim yok rengin sararmasi normalmo onuda bilemiyorum

benim bir dişime devlette kaplama yapalım dedi doktor bir hafta önce kanal tedavisi oldum dolgu yapılmıştı bir hafta sonra dolgu düştü acaba bu geçici dolgu filan mıydı bu kaplamayı devlet karşılıyor mu ön dişim ölçüsü mü alınacak önce arkadaşlar

8 aydır zirkonyum kullanıyoruım aman nazar değmesin çookk memnunum çok güzel duruyorlar 14 diş yaptırdım . kesildiği zaman kışa denk geldiği için acayip sızladı ama onun dışında sorun yasamadım çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…