- 1 Haziran 2010
- 5.007
- 2.161
- 373
- 36
Ne i
ne iyi fiyatmis nerde antalya mi ???
hayır Elazığda oturuyoruz
çağrı diş ve estetik polikliniği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne i
izmirdeyim ben acıkcası bende burda iyi biryer bulamadım.şifa hastenesine gitmiştim 440 tl demişlerdi tanesine.daha sonra bir arkadaşım diş labaratuarı olan bir arkadaşına yönlendirdi.yani dişcilerin ölçü alıp gönderdiği dişlerin hazırlandığı yere gittim.375 tlye yaparım dedi.dün akşam anlaşmalı olduğu bir diş hekimine götürdü beni eski kaplamalarım söküldü.dişçi bile şaşırdı bu ne kadar kötü olmuş dedi zamanında devlet hastenesinde alt dişlerimi dogru düzgün kesmemişler bile düşünün yani kendi diş boyumun üzerine bir metal ve bir porselen eklendi kocaman iğrenc bişeydi zaten.dün akşam kesim yapıldı diş etlerim temizlendi.metal diş etlerimi bozmuş biraz 2 3 gün diş etlerimi dinlendirip ölçü alıcaklar sonucları bildiririm sizeNerde sizin gideceginiz yer aceba?? antalyada yaptirmak istiyorum bi bulamadim yaaa hem uygun fiyata hem duzgun iyi is yapicak biyer
eger ön dişse kesinlikle metal yaptırmasın bariz belli oluyor..gerçi benim metallerim takıladan düzgün kesim yapılmamış bile sırf laf olsun diye dişimi yontmuş 4 5 tane diş hekimine danıştım şuan hepsi zirkon öneriyor.Ne i
Kizlar bi yazsaydniz ya
Nasil gecti canim disler ne oldu???izmirdeyim ben acıkcası bende burda iyi biryer bulamadım.şifa hastenesine gitmiştim 440 tl demişlerdi tanesine.daha sonra bir arkadaşım diş labaratuarı olan bir arkadaşına yönlendirdi.yani dişcilerin ölçü alıp gönderdiği dişlerin hazırlandığı yere gittim.375 tlye yaparım dedi.dün akşam anlaşmalı olduğu bir diş hekimine götürdü beni eski kaplamalarım söküldü.dişçi bile şaşırdı bu ne kadar kötü olmuş dedi zamanında devlet hastenesinde alt dişlerimi dogru düzgün kesmemişler bile düşünün yani kendi diş boyumun üzerine bir metal ve bir porselen eklendi kocaman iğrenc bişeydi zaten.dün akşam kesim yapıldı diş etlerim temizlendi.metal diş etlerimi bozmuş biraz 2 3 gün diş etlerimi dinlendirip ölçü alıcaklar sonucları bildiririm size
merhaba...evet bitti ama aman aman olmadı...idare eder eskisine nazaran iyi ama hayellerime göre kötüü :) komple yaptırsam doğal olucak sanırım..Nasil gecti canim disler ne oldu???
Kac tanesini yaptirdiniz ki??merhaba...evet bitti ama aman aman olmadı...idare eder eskisine nazaran iyi ama hayellerime göre kötüü :) komple yaptırsam doğal olucak sanırım..