- 25 Şubat 2017
- 40
- 4
- 6
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika! Çok doğal görünüyor Maşallah İyi günlerde kullanın
Merhaba evet çok memnunum.
Çok yeşekkür ederim canım beğenmenize çok sevindimHarika! Çok doğal görünüyor Maşallah İyi günlerde kullanın
Bugün muayene için Atakan Bey'i ziyaret ettim. Elimde ocak ayından kalan filmim vardı. Filmi değerlendirmesi, muayeneden hemen sonra konuya eğilme tarzı, "nasıl tedavi methodları uygulanabilir" başlıklı bilgilendirici konuşması... 10 numara bir tanışma seansı oldu, sayenizde aradığım doktoru buldum, Allah razı olsun :) eşim normalde dişçilerden korkar, o bile bir sonraki görüşmemizde muayene olmak istedi Gerçekten çok profesyonel, ehil bir yaklaşım var. Cumartesi günü inşallah tedaviye başlayacağız. Benim zirkonyumdan önce acil yapılması gereken dişlerim var, onlardan başlayacağız. Gülüş tasarımı aşamasına geldiğimizde buradan bilgilendirme yaparım. Tekrar teşekkürlerÇok yeşekkür ederim canım beğenmenize çok sevindim
Çok sevindim. Hayırlı olsun.Bugün muayene için Atakan Bey'i ziyaret ettim. Elimde ocak ayından kalan filmim vardı. Filmi değerlendirmesi, muayeneden hemen sonra konuya eğilme tarzı, "nasıl tedavi methodları uygulanabilir" başlıklı bilgilendirici konuşması... 10 numara bir tanışma seansı oldu, sayenizde aradığım doktoru buldum, Allah razı olsun :) eşim normalde dişçilerden korkar, o bile bir sonraki görüşmemizde muayene olmak istedi Gerçekten çok profesyonel, ehil bir yaklaşım var. Cumartesi günü inşallah tedaviye başlayacağız. Benim zirkonyumdan önce acil yapılması gereken dişlerim var, onlardan başlayacağız. Gülüş tasarımı aşamasına geldiğimizde buradan bilgilendirme yaparım. Tekrar teşekkürler
Bende atakan yontuç beye yaptırdım bu ay dişlerimi üst önler 8 adet zirkonyum ve cok memnunum çok iyi ve eli hafif bir doktorMerhaba evet çok memnunum.
Atakan yontuç a yaptırdım daha bugün bitti ve sonuç mükemmel bu doktor işi biliyorkızlar foto atabilir misiniz?
Güle Güle kullanın cok güzel olmuş gercekten. Nekadar tuttu hepsi peki?Atakan yontuç a yaptırdım daha bugün bitti ve sonuç mükemmel bu doktor işi biliyor
Bugün muayene için Atakan Bey'i ziyaret ettim. Elimde ocak ayından kalan filmim vardı. Filmi değerlendirmesi, muayeneden hemen sonra konuya eğilme tarzı, "nasıl tedavi methodları uygulanabilir" başlıklı bilgilendirici konuşması... 10 numara bir tanışma seansı oldu, sayenizde aradığım doktoru buldum, Allah razı olsun :) eşim normalde dişçilerden korkar, o bile bir sonraki görüşmemizde muayene olmak istedi Gerçekten çok profesyonel, ehil bir yaklaşım var. Cumartesi günü inşallah tedaviye başlayacağız. Benim zirkonyumdan önce acil yapılması gereken dişlerim var, onlardan başlayacağız. Gülüş tasarımı aşamasına geldiğimizde buradan bilgilendirme yaparım. Tekrar teşekkürler
Merhaba :)Meraba dislerinizi yaptirdinz mi sonuc nasil bnde yaptirmak istiyirumd. Onerilerinze cok ihtiyacim var