Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşmeye nasıl gidilir mülakatı nasıl olur maaşları ne kadar bunlar hakkındahangi konuda bilgi istiyorsunuz anlamadım?
çağrı merkezi mi , ziraat bankası mı?
görüşmeye nasıl gidilir konusunda mı?
yok ben ilanlarına başvurmuştum onlar uygun görürlerse sanırım arıyorlarkpss ile mi alıyorlar çağrı merkezine
olsan çok iyi olurdu :)doğru yerdesin ama fikir sahibi değilim
banka personelleri tam olarak neler sordular sana bide maaşlarını biliyomusunBen bi kere halk bankasi icin gitmistim, ayni pozisyonda. Ama halk bankasi taserona vermis, ziraat vermez heralde taserona.
Ben gittigimde iki kere mulakat gibi bisey oldu, ilkinde taseron sirket yapti mulakati, bi kac soru sordular test olarak, sonra da sozlu olarak biseyler sordular.
İkinci mulakat banka personeli tarafindan yapildi, baya bekledim bana sira gelene kadar. Guzelce giyindim, kendimi tanittim. Neden kendi meslegimi degil de bu isi sectigimi sordular, ben de hayat sartlari dedim. Aslinda cok istemiyordum bankada calismak. O yuzden bi deneyim olsun diye gittim, dogrulari soyledim hep.
Ama eger bu isi istiyorsan onlari ikna etmeye calis, cok durust olma, onlarin istedigi cevaplari ver.
gerçekten böyle acımasızlar mı yaBuyrun. Size birkac sorum olacak. Hayattan beklentiniz neler? Ingilizce seviyeniz nedir? Peki. Biz sizi sonra arayacagiz.
İste kendini tanit dediler, neden kendi meslegin degil de bunu sectin dediler, ideallar falan filan iste, klasik seyler.banka personelleri tam olarak neler sordular sana bide maaşlarını biliyomusun
anladım canım benimde kafam karışık ziraat olduğu için olumlu bakıyorum ama maaşları hakkında bi fikrim yok o yüzden sizlere sorayım dedim :)İste kendini tanit dediler, neden kendi meslegin degil de bunu sectin dediler, ideallar falan filan iste, klasik seyler.
Ucretleri bilmiyorum canim, unuttum daha dogrusu benim gittigimi.
özel bankalar ortalama 900 veriyo ziraat sonuçta devlet bankası daha fazla verirlerasgari ücrete çalıştırırlar.
çağrı merkezine çok az veriyorlar hadi 1200 olsunözel bankalar ortalama 900 veriyo ziraat sonuçta devlet bankası daha fazla verirler
malatyada mısın? ordakilerde taşeron .tabi çalıştıgın birimle alakalı ınboun mu olacaksın .out ekiplerde mi çalışacaksın.çağrı merkezinde bende çalıştım bir süre bir çok şey kattı bana ..primler maaş ortalama 1.100 -1.200 geçer eline .ama çok zor çağrı merkezinde çalışmakarkadaşlar ziraat bankası çağrı merkezi müşteri temsilciliği pozisyonu için mülakata çağrıldım. ama hiç bir bilgim yok beni bilgilendirecek birini arıyorum lütfeen konuyu nerede açacağımı bilemedim