Ziraat Bankası Banko Asistanlığı sınav sonuçları....

ıtıraz hakkı yok canım sorun burda cunku hıc bosum olmadıgı halde 2 bos gozuktugu ıcın sınırım :47:
evet 60 gecme puanıydı ama mulakata hak kazanamamısım

İtiraz hakkı olmadığına emin misiniz? Burada isim veremiyorum ama çok popüler bir iş sitesi var orada gayet itiraz eden kişiler var.

ziraat diyince nisanlimda zirattin kendi actigi sinavlara girdi

mülakata hak kazandi,mülakatada girdi

5 kisi girmis sadece bu alinmamasi 2 si asil 2 si yedek alinmis ama alinan kisiler belliydi diyor

yani adam iki kelimeyi zor ederken mülakattan gecti bir ben kaldim 5 kisi icinden

neyse bu artik nefret etti zaten bidaha ziraate girmesi mümkün degildi bankanin kendi actigi

sinavdan oilumsuz sonuc alinca..aritk yeter dedi o sene kpss kursuna yazildi

dedigi tek sey onlarin icinde tek salak ben degildim demek ki olmayacak bu sekilde

bikac bankaninda sinavini kazanmisti ama ne hikmetse mülakatta olmuyordu..

2010da dersanye basaldi 2011 kpps sinavina girdi
cok iyi puan aldi bazi kurumlarin actigi sinavlara girdi ikisini kazandi ama birnde tercih kildi

birinin mülakatina girmeden digerine gitti ve simdi sükür calisiyor..

benim arkadaslarim zamaninda kpssden 70 puan alip ziraate basladilar ya da birisi 68 almisti vakifbanka basladi

yani torpil varsa oluyor bazi isler..

simdi sen mülakata hak kazansaydin inan daha cok üzülecektin cünkü kimlerin alinacagi zaten belli

ARKADAŞIMIN BU KONUYLA İLGİLİ BUGÜN GÖNDERDİĞİ MESAJ

Slm , '4 kasım tarihinde yapılan ziraat bankası sınavına girdim (servis görevlisi) banka 60 puan üzeri alanları mülakata çağıracagını duyurdu ve bugun açıklandı sınav ben 61 almışım ama kontenjana giremediniz diye not düşmüş beyfendiler bu birincisi, sonra işlem sırasında bi tuşa yanlışlıkla bastım AHA ne göreyim benim iletişim bilgilerim TEKİRDAĞ/ÇORLU dan birinin iletişim bilgileri sınav yeri yok Askerliği tecilli görünen telefonu olan biri ben şoklardayım. Adamı
aradım ve adamın bu sınavla hiçbir ilgisinin olmadığı başvuru felan yapmadığı kendisinin lise mezunu olduğu ve askeriyede çalıştığını söyledi, böylece olay başka bi boyut kazandı Ne yapayım edeyim bilemedim bugun tatıl oldugundan hıc bı yerı arayıp soramadım Bi senin değerli fikirlerine danışayım dedim saygılar :(

Son düzenleme:
BU ÜLKEDE ARTIK ŞAİBESİZ SINAV YOKTUR YILLARDIR

BU DA BUGÜNKÜ BİR HABER
ÖSYM içinde ‘kozmik oda’ olarak kabul edilen ve internet erişi olmayan bilgisayarlardan internete bağlanıldığı, sınav sonuçları açıklanmadan adaylara mail ile gönderildiği tespit edildi.
Vatan gazetesinde yer alan habere göre, 10-11 Temmuz 2012 tarihilerinde yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavında kopya çekildiği iddalarıyla başlayan soruşturmada, Ankara Cumhuriyet Savcılığı çok çarpıcı sonuçlara ulaştı.

İNTERNET BAĞLANTISI OLMAMASI GEREKİYORDU AMA…

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığıtalimatıyla hazırlanan bilirkişi raporunda, hiçbir internet bağlantısı olmaması gereken ÖSYM’nin kozmik odası olarak adlandırılan TAB ve Bilgi İşlem Müdürlüğü’ndeki bilgisayarlardan ”osym.gov.tr” uzantılı mail adreslerinden sınav sonuçlarının paylaşıldığı tespit edildi.

KİMLİK NUMARALARI DA PAYLAŞILMIŞ

Bilirkişi raporunda tespit edilen başka bir bulgu ise adayların TC Kimlik Numaraları’nın paylaşılması. Özellikle gizli olan bu bilgi, yine internet kanalı ile üçüncü kişilerle paylaşılmış…

2005 YILINDAN BU YANA TÜM SINAV SONUÇLARI İNCELENECEK

ÖSYM’den 2005 yılından başlayarak tüm sınavların veri tabanları ve dataları da ÖSYM’den talep edildi.

BU DA BUGÜNKÜ BİR HABER
ÖSYM içinde ‘kozmik oda’ olarak kabul edilen ve internet erişi olmayan bilgisayarlardan internete bağlanıldığı, sınav sonuçları açıklanmadan adaylara mail ile gönderildiği tespit edildi.
Vatan gazetesinde yer alan habere göre, 10-11 Temmuz 2012 tarihilerinde yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavında kopya çekildiği iddalarıyla başlayan soruşturmada, Ankara Cumhuriyet Savcılığı çok çarpıcı sonuçlara ulaştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığıtalimatıyla hazırlanan bilirkişi raporunda, hiçbir internet bağlantısı olmaması gereken ÖSYM’nin kozmik odası olarak adlandırılan TAB ve Bilgi İşlem Müdürlüğü’ndeki bilgisayarlardan ”osym.gov.tr” uzantılı mail adreslerinden sınav sonuçlarının paylaşıldığı tespit edildi.

Bilirkişi raporunda tespit edilen başka bir bulgu ise adayların TC Kimlik Numaraları’nın paylaşılması. Özellikle gizli olan bu bilgi, yine internet kanalı ile üçüncü kişilerle paylaşılmış…

ÖSYM’den 2005 yılından başlayarak tüm sınavların veri tabanları ve dataları da ÖSYM’den talep edildi.

Hiçbir şey olacağını sanmıyorum artık güven müven kalmadı bende..

BU DA BUGÜNKÜ BİR HABER

iş işten geçtikten sonra incelemeye alınsa ne olacak.atı alan üsküdarı geçti.bu sene benim kpss puanım hesapladığımdan farklı geldi.çünkü adım gibi emin olduğum cevaplar vardı.cevap kağıdını yerleştirmişler ama kitapçığını göremiyorsun.worddan kitapçık mı olur? dilekçe yolladım cevapların tekrar okutulup,soru kitapçığımın nüshasının bana gönderilmesi için.bi de ona para bayıldım.sonuç ne? yollayan binlerce kişiye aynı cevabı vermişler.ailemi bile inandıramadım ne beter bir durum düşünebiliyor musun.insanlar ben düşük aldım diye bahane sundum sandılar.dava açmaya karar verdim kitapçığımı görebilmek için sonra da çeşitli sağlık problemler yaşayınca süresi falan da bitti.gerçi ona da verecekleri bir cevapları olur mutlaka kıvırmak için.allah kul hakkı çalanlara gün göstermesin.ettiklerini bu dünyada yaşamak nasip etsin.zaten bizim bölümün kamuda alım sayısı da az,özelde de kobilere yaranıcaz diye istihdamlarımızı azalttılar.ne diyim artık.beni bu yaşta stresten hastalıklara,dert sahibi yapanlara yazıklar olsun.umudumu tüketip,ruhumu çalanlara yazıklar olsun:43:

Ziraat bankasına bir mesaj atmıştım ve bugün karşılık olarak şu mesaj geldi.....

Anadolu Üniversitesi tarafından 24 Kasım 2012 tarihinde yapılan Bankamız Banko Asistanı Servis Görevlisi Uzman Yardımcısı sınav sonuçları ile ilgili itirazınızı Anadolu Üniversitesi’nin sinavdestek@anadolu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz

sınav parasını geçtim
bu sınava girebilmek için kalktık bi şehirden başka bi şehire geldik yollarda rezil olduk desem yeridir.şahsi aracımız olmasa otobüslerde yer yoktu olmayanlar daha da zorlanmıştır!
bir sürü para harcadık bu sonuç rezalet genel yetenek sınavından 1 tane boş bırakmıştım onun haricinde yanlışım olmadığına eminim arkadaşlar 3 yanlış gösteriyor hadi diyelim insanlık halidir yanlış olabilir bildim sanıp yanılmışımdır ama boş yok !!! boş bıraktığım soru gözükmüyor ben eminim 1 tane boş bıraktım yanlışların doğruları götürdüğünü sanıyordum.
genel kültürden de 10 boş görünüyor kesinlikle o kadar boş bırakmadım.neyse sonuç 70 ve mülakata çağrılmadım. aslında rahatım çünkü ister istemez mülakata da bi sürü para harcamamız gerekecekti. güzel görünmek adına. ağzımla kuş tutsam elenecektim. allah bilsin artık biz elimizden geleni yaptık yine de.

Arkadaslar sınavda en anlamadıgım bolm su bos bırakmalar benımde bos sorum yok...
Bu yuzden dıyorum kı bırılerının kagıtlarıyla bızımkıler degıstırıldı. Sonucta ımzanızıda ısım soyısmıde kursun kalemle yazdık :19:
ben bımere sıkayet ettım hemen bıkac msj yukarıdakı anadolunun ıtıraz adresınede edıcem.
Kendımden cok emınım 75ı soyledıgımde ıcımden guluyodum hanı 80-85 alırsam rezıl olmayayım dıye :47:
bu ıs yanlıs....
Burada kazandım gectım dıyen bıkac arkadasında mulakatta elenecegıne emınım nerdeyse :50:

Arkadaslar sınavda en anlamadıgım bolm su bos bırakmalar benımde bos sorum yok...
Bu yuzden dıyorum kı bırılerının kagıtlarıyla bızımkıler degıstırıldı. Sonucta ımzanızıda ısım soyısmıde kursun kalemle yazdık :19:
ben bımere sıkayet ettım hemen bıkac msj yukarıdakı anadolunun ıtıraz adresınede edıcem.
Kendımden cok emınım 75ı soyledıgımde ıcımden guluyodum hanı 80-85 alırsam rezıl olmayayım dıye :47:
bu ıs yanlıs....
Burada kazandım gectım dıyen bıkac arkadasında mulakatta elenecegıne emınım nerdeyse :50:

Diyenlerden biride benim
Zaten bizlerde biliyoruz mülakatı geçemeyeceğimizi ama mülakata çağırıldığımı duyan çevremdekilerden bazıları zaten alınmayacaksın modunda
Neden hemen soğutma çabası inanın anlam veremiyorum
Soğutmadan önce bi tebrik etmek çokta zor olmamalı diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Diyenlerden biride benim
Zaten bizlerde biliyoruz mülakatı geçemeyeceğimizi ama mülakata çağırıldığımı duyan çevremdekilerden bazıları zaten alınmayacaksın modunda
Neden hemen soğutma çabası inanın anlam veremiyorum
Soğutmadan önce bi tebrik etmek çokta zor olmamalı diye düşünüyorum

canım tebrikler iyi bir puan almışsın benim kardeşim bu yorumlar yüzünden başvurusunu iptal etti sınava girmedi bence de soğutmayın insanları herkes tuttrmuş oraya alınacaklar belli seçilmişler torpilliler falan gerek yok bunlara

canım tebrikler iyi bir puan almışsın benim kardeşim bu yorumlar yüzünden başvurusunu iptal etti sınava girmedi bence de soğutmayın insanları herkes tuttrmuş oraya alınacaklar belli seçilmişler torpilliler falan gerek yok bunlara

Çok saol canım ya :16:
Kardeşin şansını deneseymiş keşke,yazık olmuş
Kpss,ziraat sınav sınav geziyorum canım ya bildiğin gibi :1:

Çok saol canım ya :16:
Kardeşin şansını deneseymiş keşke,yazık olmuş
Kpss,ziraat sınav sınav geziyorum canım ya bildiğin gibi :1:

iyi yapıyosun canım benim valla moralini bozdular oda girmekten vazgeçti sınava bende hiç düşünmedim zaten 2012 de tekrardan kpss ye grcem bu sefer çok iyi hazrlanmayı umut ediyorum :1::1: bakalım nasip :1:

Sınava girenlerden Okan Kuzgun, bu konuyu CHP Milletvekili Umut Oran'a iletti ve konu soru önergesiyle meclis gündemine taşındı.

Okan Kuzgun
Malumunuz olduğu üzere dün Ziraat Bankasının sınav sonuçları açıklandı. Ancak sınav apaçık şaibeli konumunda. Beklediğimizden çok düşük aldık ve boş bırakmadığımız halde sonuçlarda boş sorular gördük. Sınav soru ve cevapları yayınlanmadı.Tek isteğimiz sınav soru cevapları ile birlikte optiklerimizin yayınlanması. Lütfen bizi duyup iletişime geçerseniz minnettar oluruz. Mağdur olan o kadar çok kişi var ki Facebook'ta sayfa açtık ve sadece 1 günde 1000 kişiye ulaştık. Saygı ve selamlarımızla sizden gelecek cevabı bekliyoruz. http://www.facebook.com/ZiraatSinavinaItirazEdenler

http://www.umutoran.com/2012/12/19/ziraat-bankasi-personel-aliminda-yasanan-usulsuzluklerle-ilgili-soru-onergesi/ linkinden ulaşabilirsiniz.

canım torpilin ne kadar sağlam olursa olsun yazılı sınav barajını geçemedinmi kimse birşey yapamaz.anca mülakatta adam alırsın arkana.biliyorum çünkü polislik sınavında yaşadımbenim umduklarım geldi sınavda hep.uzman yardımcılığı mülakatını az puanla kaçırdım.bankoya çok başvuru var diye biliyorum.o yüzden 0,01 bile çok çok etki eder.yani 1 yanlış bile..

Son düzenleme:
arkadaşlar yaş sınırı ve eğitim durumu ne olmalı bu sınava girmek için...

yağmurun elleri soğuma hemen ..benim arkadaşımda vakıfbankta bankasında uzm.yrd.oldu..2010 mayısta girdi sınava,hiç beklemiyordu kazandı..arkası yoktu..hatta sınava girdiğini bile unutmuştu..ekim2010 damı ne tesadüfen öğrendi ..yıl sonu işe başladı.o hiç belli olmuyor yani..boş adamları doldurmuyorlar aslında.yok bilmemkimin yeğeni osu busu biryere kadargerisi hikaye..kendini göstermen lazım...tabi senin için hayırlı olacaksa olsun..en iyisini Allah bilir.sen mülakata sıkı hazırlan kimseyi dinlemeden.kendinden emin dur.kulak asma..ben çok sınavı az puanla çok işten mülakat aşamasında yırttım..şimdi iyiki yırtmışım diyorum çoğundan.olmazsa hayırlısı değilmiş dersinen azından mülakat tecrüben olur ve gelecekteki sınavlar için bilgi birikimi etmiş olursun..o kadar beklemeye Allah günün birinde daha iyisini sunar.büyük sıkıntıların büyük mükafatları gelir..gazan mübarek olsun..:)

Back
X