zıpzıp kullanan var mı aranızda?

emda

sevgi pıtırcığım ADA
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
965
0
merhaba kızlar
Ada da sürekli bir zıplama merakı var durmadan zıplıyor ne kol dayanıyor ne kuvvet artık 10 kiloyada yaklaştı güçümüz bi noktada tükeniyor zıpzıp almayı düşünüyorum ama güvenemiyorumda acaba ipleri kopar mı yada ters döner mi diye korkuyoyorum doktorumuza danıştım yürüteç alma ama zıpzıp çok istiyorsan alabilirsin demişti acaba aranızda alan memnun kalan var mı birde ne marka kullandığınızı yazabilir misiniz

y ageçen gün bende düşündüm hatta buraya yazıcaktım unuttum ben de çok güvenmiyorum aslında ama zıplarken çok keyif alıyor ama hadi bağladığımız yerden çıkarsa falan diye bende korkuyorum

valla bize dedemiz almış daha demir üç aylıktı özenmiş adam ama ben hala güvenipte bindiremedim bizimki kapı pervazına takılıyor bebek üzerine bindimi iyice sıkışıyor oturttuğumuz yer yürüteç gibi koltuğu var önünde düğmeler var ses çıkarıyo aslında çok fonksiyonlu bişi ama bir iki kez ööle taktım ama korktum ya ya düşerse kafasına denk gelir o pervaza takılı olan parça aslında ağırlık bindikçe dahada sıkışıyor valla bilmem ki zaten çocukta şaşırdı bu ne diye zıplamayıda bilmio kal geldi resmen çocuğa bende indirdim hemen bir kaç dakika kalmadı bile kaldırdım bu aralar çıkarayım diyorum belki sever ne bliim valla kutusunda marka yazmıo müzikli hoppala zıp zıp yazıyo kullanayımda nasıl olduğunu yazarım kızlarr......

Markasını bilmiyorum ama benim komşum kullanmış çok memnun kaldığını söylemişti tavana asılıyormuş onunki.
Oyun bi yana yemek yedirirken çok rahat oluyor diyordu biyere kaçamıyor ya kaydirigubbakcemile3

Markasını bilmiyorum ama benim komşum kullanmış çok memnun kaldığını söylemişti tavana asılıyormuş onunki.
Oyun bi yana yemek yedirirken çok rahat oluyor diyordu biyere kaçamıyor ya kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

bize annane aldı ama defnem tembelçıktı öldür allah zıplamadı... öğle asılı durdu boşa gitti bizde bursada bıraktık...

özgecim sen ne yapmayı düşünüyorsun canım zıpzıp konusunda alacakmısın ?

X