- 23 Mart 2016
- 29.617
- 89.999
- 38
Tövbe etmişlerdi yarışlara yarış psikolojisi onları kötü etkiliyorBence gordu ki yenebilecekleri bir takim.
Neden olmasin
Hadi bakalım merakla bekliyorum neticeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe etmişlerdi yarışlara yarış psikolojisi onları kötü etkiliyorBence gordu ki yenebilecekleri bir takim.
Neden olmasin
Yok yok kilo almiyorum almayacağımNeyse biz yetişiyoruz kilo alır geri gireriz listeye
Yaris var demem bende takim ici yaris yapiyoruz derimTövbe etmişlerdi yarışlara yarış psikolojisi onları kötü etkiliyor
Hadi bakalım merakla bekliyorum neticeyi
Öyle gizliden yarış mı olur kaptanım yaaYaris var demem bende takim ici yaris yapiyoruz derim
takım grev yapıyormuş ben sadece menü paylaşıcam sanıyordum diyecek insanlarHaftaya insallah ozaman. Ben sIki yonetim ilan etmem lazim birde takim arasi Yaris var dersem iyice kacarlar
Tesekkur ederim canim ❤❤Canim sayfan hayirli olsun❤❤❤❤
Soyledim yaa dayanamadim tabi kiÖyle gizliden yarış mı olur kaptanım yaa
takım grev yapıyormuş ben sadece menü paylaşıcam sanıyordum diyecek insanlar
Bizimkinler biliyosunki yaris yaparlar ama baska takimlari bilememSoyledim yaa dayanamadim tabi ki
Ben hic parmaklarimi yormayim durumu anlatmak icinBizimkinler biliyosunki yaris yaparlar ama baska takimlari bilemem
Yorma kaptanim gördük durum cok vahimBen hic parmaklarimi yormayim durumu anlatmak icin
Aksam bir ara ugradim gaz vereyim dedim evde de atim atılır diyeBizimkinler biliyosunki yaris yaparlar ama baska takimlari bilemem
Günlük açtınız he hemde dün hayırlı olsunAksam bir ara ugradim gaz vereyim dedim evde de atim atılır diye
Heee gördüm gordüm simdi 10binden asaya gelmezlerAksam bir ara ugradim gaz vereyim dedim evde de atim atılır diye
Sagol canım adim sayar indir de yuruyelimGünlük açtınız he hemde dün hayırlı olsun
Kacinci pedaldasin kaptanSuan aglanacak halimize bisiklet ustunde guluyorum
Sen kime gaz veriyorsun ya, diyen olmadi cok sukurAksam bir ara ugradim gaz vereyim dedim evde de atim atılır diye
Atsinlar canim da ben nasil 10 bin tamamlicam onu düşünüyorumHeee gördüm gordüm simdi 10binden asaya gelmezler