Zıplayan böcekler

Gamzee1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
2
0
29
Merhaba arkadaslar.. Evimizin pencere kenarlarında kücük zıplayan böcekler var dısarıdan geliyorlar gündüz saklanıyorlar gece cıkıyorlar genelde balkonumda dahil her pencerede varlar bu sıcaklarda cam açmadan oturuyoruz ne yaptıysam kurtulamadım Çıldırıcam artık cok korkuyorum gardolabina camasirlarin arasina girer diye mutfak dolapların icine girerler diye.. oylede kücüklerkii. Daha önce başına gelen ve çözüm bulan varsa lütfen yardimci olun banada

Öndeki büyümüs hali arkasındakide daha yavrusu.. büyük olanlari yok ettim suan evdekiler cok kücük yavrular gözle görebilmek cok zor. Peceteyle oldurmeye calisiyorum fakat cok hizli zipliyorlar

Springtaile cok benziyor.kurtulmak icin cok ugrastim en sonunda tasindim.Bahceli evlerde olur demislerdi.Yakindan cekip ilaçlamacilara goster.Umarim bir çozum bulunur.

Konuyu yeniden gündeme getiriyorum. İlaçlamaya dayanıklı bu pirelerin çözümü var mı

Eklentiler

• 20240913_212450.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…