• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Zinco şampuan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar 3 aydır zinco kullanıyorum..Saçımı yıprattığını düşünüyorum.aranızda kullananlar varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim

ya bundan bir kaç sene evvel kan sayımı yaptırmıştım...
doktorun verdiği ilaçların arasında çinko destekleyicisi olarak zinco adlı turunculu kutusu olan bordo kapsüllü haplar vermişti... zinco'nun sonra şurubunu kardeşime vermişti bir başka doktor...
aynı markanın ürünü mü bu şampuan acaba?
merak ettim de...

ya bundan bir kaç sene evvel kan sayımı yaptırmıştım...
doktorun verdiği ilaçların arasında çinko destekleyicisi olarak zinco adlı turunculu kutusu olan bordo kapsüllü haplar vermişti... zinco'nun sonra şurubunu kardeşime vermişti bir başka doktor...
aynı markanın ürünü mü bu şampuan acaba?
merak ettim de...

Üretici firmanın adı berko..Dediğiniz ürünlerde aynı firmaya ait büyük ihtimal.

ben kullanıyorum ama hiç faydası yokkkkk aczane tavsiye etti bide :1no2:

ben bugün vichy dercosa basladım. 1 hafta sonra sonucları yazarım. ama ilk yıkama için fena deil. en azından kolay tarandı.

nasıl saçının yıprandığını düşünüyorsun defoe,saç besleyici bir şampuan çünkü ,ama ben de kullanmıştım sadece saçım boyalı ve kuru olduğundan zor taranıyordu ?ben de tresan kullanıyorum saçı dökmüyor ama sanki saçımı elektriklendiriyor çünkü ısırgan yağlı saçlar içinmiş normalde de o yuzden yeni şampuan almak istiyorum ,zinco yu düşünüyorum ama saç kremsiz olmayacak :(

ben de daha yeni aldım sayılır saçımı üçüncü kez yıkadım, bence gayet normal gibi şimdilik.. ama benim saçımda normalde dökülme, kepek gibi problemler zaten yoktu.. sadece daha parlak gibi geliyo bana artık.. şampuanın kendisi kremsiz, ama ben sonradan saç kremi de kullanıyorum, normalde saçlarım kupkuru, ama yıkadıktan sonra yumuşacık oluyo. kızlar ayrıca bir şampuana ben iyi dediysem bu bir başkası için çok kötü olabiliyo, hepimizin DNAlarımız, saç yapımız ve dolayısıyla saçlarımızın sağlığı için gerekli olan şeyler farklı, benim bi arkadaşım avondan bi şampuan alıp saymadığını bırakmamıştı, ama birçok kişiden o şampuanın kendileri için en iyi şampuan olduğunu da duydum.. yani güzellik şampuanda da olsa görecelidir..

evet cnm haklısın zaten ama besleyici bir şampuan saçı yıpratmaz o yuzden merak edip sordum ama sanırım arkadaş o kremsizlikten dolayı kendi saçı kurumuştur o yuzden yıprattığını düşünmüştür bir de ş uvar silikon içeren şampuanlar elseve gibi saçı daha yumuşak daha parlak,bakımlı gösteriyor ama bitkisel şampuanlar saçı daha keçe gibi (tabiri caiz ise)gösterebiliyor çünkü silikon yapay bir yumuşaklık sağlıyor çok sağlıklı bir şey de değil o yuzden saça dost olanlar saçı çok güzel göstermeseler de saça sağlık kazandırıyorlar aslında

şu zinco şampuan eczanelerde mi bulunuo fyatı ne kadar?
bilen varsa yazabılırmı acaba

Back