Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlumda çok gazlıydı ama ben o tür ilaçları çok gerekmediği müddetçe vrmedim
ben oğluma ANASON çayı içiriyordum çokda iyi geliyordu rahaylatıyordu. yok çay içirmem dersen
SAB SİMPLEX diye bi gaz damlası var o çok iyi alırsan eczacı syler nasıl kullanıldığını
zaten zinconun içinde de tamamen bitkisel yağlar var ilaç içermiyor. Ben günü 3'e bölmüş o saatlerde düzenli vermiştim bir kaç gün zaten sonrasında belirgin bir sorun kalmadı. Bence damla daha uygun en azından dozu belli, diğer içireceğin ek şeylerin dozunu ayarlaman daha zor olmaz mı?
Canım zaten ortalama 2 saatte bir emdiğinden ben saate odaklandım :) örneğin sabah 9 (8 saat sonra)akşam 5 (yine 8 saat sonra) gece 1 :) Tabi bunu kendine göre uyarlarsın sadece 2-3 üç gün düzenli kullandım, inşallah işine yarar.
Merhaba,
Zinco metsil gibi ilaçları çok duydum ancak etkilerinin sınırlı olduğunu söylüyorlar.Ben denemedim ancak bitkisel olmasından dolayı Aguline ve Nurse Harveys kullandım her ikisinden de etki aldım ama sanırım Nurse Harveys bir kademe daha iyi.Onun dışında bio gaia ve sap simplex de kullandım ancak bitkisel ürünleri tavsiye ederim.Zinco etki etmezse bu ilaçları da deneyebilirsin