zinco kullanımı yardım lütfen

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
merhaba arkadaslar bebegım 11 gnluk ve acayıp gaz sancısı var zınco aldım ama nasıl kullanacagımı bılmıorum gunde 3 defa 4 damla yazıor sızce emzırdıkten sonra mı vermelıyım yoksa oncesınden mı ???

sımdıden cok tesekkyrler cvplarınız ıcın

benim oğlumda çok gazlıydı ama ben o tür ilaçları çok gerekmediği müddetçe vrmedim

ben oğluma ANASON çayı içiriyordum çokda iyi geliyordu rahaylatıyordu. yok çay içirmem dersen

SAB SİMPLEX diye bi gaz damlası var o çok iyi alırsan eczacı syler nasıl kullanıldığını

tesekkurler bı denemem lazım anason cayını ınsallah yarar kızıma

zaten zinconun içinde de tamamen bitkisel yağlar var ilaç içermiyor. Ben günü 3'e bölmüş o saatlerde düzenli vermiştim bir kaç gün zaten sonrasında belirgin bir sorun kalmadı. Bence damla daha uygun en azından dozu belli, diğer içireceğin ek şeylerin dozunu ayarlaman daha zor olmaz mı?

pekı sız emzırdıkten sonra mı yoksa onceden mı kullanıordunuz ???

Canım zaten ortalama 2 saatte bir emdiğinden ben saate odaklandım :) örneğin sabah 9 (8 saat sonra)akşam 5 (yine 8 saat sonra) gece 1 :) Tabi bunu kendine göre uyarlarsın sadece 2-3 üç gün düzenli kullandım, inşallah işine yarar.

tamam canım cok tesekkur ederım allah razı olsun :)

Merhaba,
Zinco metsil gibi ilaçları çok duydum ancak etkilerinin sınırlı olduğunu söylüyorlar.Ben denemedim ancak bitkisel olmasından dolayı Aguline ve Nurse Harveys kullandım her ikisinden de etki aldım ama sanırım Nurse Harveys bir kademe daha iyi.Onun dışında bio gaia ve sap simplex de kullandım ancak bitkisel ürünleri tavsiye ederim.Zinco etki etmezse bu ilaçları da deneyebilirsin

cok tesekkur ederım allah razı olsun :)

Muskat da iyiymis diyor anneler, ben bebekken gaz sorunum yokmuş muskat veriyormus bana, ben de deneyecegim sanirim, doktoruma bir sorayim.
Simdi kullandigim ilaçlar güzel ve etkili ama ilaç saatini geçirince gaz sancisi basliyor yine. Biogaia ve laktazim kullaniyoruz.
Bir de biz İzmirde tavsiye üzerine Tolga şentürk e gitmistik, sağolsun düzgün biri ama gel gör ki bizim oğlana asabi teşhisi koydu, asabi bu bebek deyip duruyordu sürekli agliyor sanci çekiyordu bebeğim. Gerçekten asabi mi dediğimde evet kime çekmiş dedi biz de boyle düşünüyorduk ta ki ben bir gariplik olmali çocuk çok sanci çekiyor deyip artik başka bir doktora baktiralim diyene kadar.. Vizite ücretini almayi biliyor baktigi 10 dakika ve bebeğimeasabi diyor.. Yerinde ssağolsun simdi başka bir tavsiyeyle yine alsancakta Bahattin ören e gidiyoruz. Görür görmez bu çocuk neden mutsuz yüzünde aci ifadesi var bir sorunu var dedi kakasini aldi tahlil için ankaraya gönderdik bagarsaklari sütü sindirmiyormus o yüzden kilo da alamamisti. Neyse doktordan doktora da fark ediyor ama yazik edecekti bebegimize.

1 aydan önce gaz damlaları kullanılmıyor diye biliyorum doktorunuza bir danışın isterseniz

Bence gaz damlası yerine kendi yediğiniz yemeklere toz kimyon atın bebeğinize sizdeki sancı geçmez bebek içinde normal tane kimyonu suda bekletip günde 1-2 defa çay kaşının ucuyla sütünüzü karıştırıp verin ben sormuştum bi kaç kişiye kimyonun işe yaradığını söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…