Muskat da iyiymis diyor anneler, ben bebekken gaz sorunum yokmuş muskat veriyormus bana, ben de deneyecegim sanirim, doktoruma bir sorayim.
Simdi kullandigim ilaçlar güzel ve etkili ama ilaç saatini geçirince gaz sancisi basliyor yine. Biogaia ve laktazim kullaniyoruz.
Bir de biz İzmirde tavsiye üzerine Tolga şentürk e gitmistik, sağolsun düzgün biri ama gel gör ki bizim oğlana asabi teşhisi koydu, asabi bu bebek deyip duruyordu sürekli agliyor sanci çekiyordu bebeğim. Gerçekten asabi mi dediğimde evet kime çekmiş dedi biz de boyle düşünüyorduk ta ki ben bir gariplik olmali çocuk çok sanci çekiyor deyip artik başka bir doktora baktiralim diyene kadar.. Vizite ücretini almayi biliyor baktigi 10 dakika ve bebeğimeasabi diyor.. Yerinde ssağolsun simdi başka bir tavsiyeyle yine alsancakta Bahattin ören e gidiyoruz. Görür görmez bu çocuk neden mutsuz yüzünde aci ifadesi var bir sorunu var dedi kakasini aldi tahlil için ankaraya gönderdik bagarsaklari sütü sindirmiyormus o yüzden kilo da alamamisti. Neyse doktordan doktora da fark ediyor ama yazik edecekti bebegimize.