Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zinco Kullanan Var Mı? Zinco Saç Dökülmesi Durdurur Mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
zinco nn şurubunu 1 haftadır bende kullanıyorum saç dökülmesi için verdi tabi kan tahlilleriyle önerdi çinko eksikliği için...

zinco nn şurubunu 1 haftadır bende kullanıyorum saç dökülmesi için verdi tabi kan tahlilleriyle önerdi çinko eksikliği için...

ben ilacını kullanıyorum sanırım şurubun tadı kötüymüş, bende iştahsızlık yaptı biraz başka sorun yok ama pek işe yarıyor gibide gelmedi , saçlarım hala dökülüyor belkide strestendir, şurubu mide bulantısı yapıyor diye duydum sanki

arkadaşlarımdan zinco yu duydum saçları gürleştiriyormuş ve dökülmeyi durduruyormuş, düzenli kullananlar varsa bilgi verebilirler mi acaba ?
Kan tahlili yaptırmadan kullanmayın tek nedeni çinko eksikliği değil dökülmenin.Ve zinco mide ağrısı ve midede bulantı hissi yapıyor bana da verdi dermatolog 1 ay kullanabildim her içtiğimde midem ağrıyor idi gıdalardan rahatlıkla takviye edebilirsiniz çinkoyu zaten.
Şimdi farklı bir doktor saç için vitamin kompleksi verdi onda da çinko var ama rahatsız etmiyor midemi onu kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…