- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
-
- Konu Sahibi Cokmutsuzumm99
Tiktok dili mi bu?18 yaşında olmam soku
Tiktok dili aynen bak iyi biliyosun sendeTiktok dili mi bu?
Konuya gelecek olursam dindarsan öpmeyeceksin kardeşim. Öpeceksen de pişman olmayacaksın. Ortada kalırsan böyle dolaşır durursun işte.
Kötü hissetme nedenin bunu pis kaka gibi görmen. Dini, ahlakı yaşadığın çevreden falan. Olabilir. Aşamıyorsan zorlama kendini sen de öpüşmeyiver.
evlensene giz
Haklısın ablacımÖnünüze gelene yapışıyor musunuz nedir
Aşık olmadığın adamla ne diye öpüşüyorsun?
Aşık olduğun adamla öpüşüp günahından rahatsız oluyorsan neden evlenip günahtan kurtulmuyorsun?
Abla mı?Haklısın ablacım
Hayır cnm zinanın çok çeşidi vardır dinimiz de sadece evli insanların başkaları ile birlikte olmaları değil zinaKonu başlığına istinaden tam linclemeye geliyordum ki,bu ne şimdi?Bu nasıl bir dert?Öpüşmek ve zina nasıl aynı cümle içinde geçiyor?Benim bildiğim zina evli insanların birbirini aldatmasidir.
Gercekten asik oldugun ve seni gercekten seven biriyle opustuguna emin olursan miden bulanmaz. Sen her takildigin biriyle opusuyorsun heralde miden bulanmazı normalZina yaptıktan sonra çok pişmsn oluyorum (zina derken öpüşmekten bahsediyorum ilersi olmadı) kendimden iğreniyorum nasıl böhle yapabildim diyorum ama o an o kadar korkunç gelmiyo ama sonra eve gittiğimde midem bulanıyo artık kendimden tovbe etmek istiyorum ama ya birgün gerçekten aşık olursam ve onu öpmek istersem allahla alay etmiş gibi olurum eskiden hep kınardım böylr insanları şimdi başıma gelip duruyo hayattan bezmiş durumdayım hiç hayat enerjim kalmadı bunları düşünmekten