- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.597
Benim evde her beden var sismanladikca almıştım zayifladikca daha küçüğünü giyiyorumKorsemiiii onu nerden buldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim evde her beden var sismanladikca almıştım zayifladikca daha küçüğünü giyiyorumKorsemiiii onu nerden buldun
birazdan gtcem insallahGeçmiş olsin ılık bir duş al istersen eşinle bir hastaneye falan git allaj korusun
sagol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatırsın
birazdan gtcem canımOy kuzum.ilik duş al iyi gelir .gittin mi Dr a sen
Sagol canım teşekkür ederimBende
Çok geçmiş olsun kuzu
Boy kilo nedir miniğim?
Oy kıyamam geçmiş olsun evde biri oldumu sıra ile geziyor zaten .Bebiş biraz grip olmuş. Abisinden geçti, hiç durmuyor. Lohusalık nedir onu bile anlamıyorum
Hmmm boydan o zaman. Bütün elbiseye giremediysen normal elbisede bedenler biraz küçük oluyor. Ben 65 iken 38 beden elbiseye girememiştimBoy 1.55 kilo 75
Git canım iğne yaparlar belki serum etkisi çabuk olur Allah şifa versinbirazdan gtcem insallah
sagol canım teşekkür ederim
birazdan gtcem canım
Sagol canım teşekkür ederim
İnsallah canım haber bekliyorum bakalımGit canım iğne yaparlar belki serum etkisi çabuk olur Allah şifa versin
Sirkeli su ile tampon yaptin mi? Atesi aliyor.İnsallah canım haber bekliyorum bakalım
TEK’im yapamadımSirkeli su ile tampon yaptin mi? Atesi aliyor.
Sagol canımOy kıyamam geçmiş olsun evde biri oldumu sıra ile geziyor zaten .
Boşver belkide lohusaligi anlamamak daha iyi
bir el havlusunu sirkeli su ile islatip uygula simdi , beklemeTEK’im yapamadım ☹☹
Oo Elleinize sağlık Allah yemeyi nasip etsin.bu sene erken mi baslandi sanki herkes yapıyor bende yapcam da daha erken gibi geliyor KV gitmeden yapalım mı dedinizSagol canım
Aynenhormanlarla, savaşmaya fırsatım yok zaten. Dakikam boş geçmiyor
Bugun bide domates konserveledik.
Domatesi ne kadardan aldınız güle güle yeyinSagol canım
Aynenhormanlarla, savaşmaya fırsatım yok zaten. Dakikam boş geçmiyor
Bugun bide domates konserveledik.
Kalkamıyorum kibir el havlusunu sirkeli su ile islatip uygula simdi , bekleme
Bir ara geldi yoğunluğum var dediSmile Forever vardı nerelerde o
zayıfım ya ben@Lunya bizi diyete sok
Kuzu eğer yatarsan kalkamazsın, bırakma kendiniKalkamıyorum ki
Biraz yoğun oda sanırım İstanbula gidecekti oradadır belki..
Aman iyi olsunlar daBiraz yoğun oda sanırım İstanbula gidecekti oradadır belki..