Bu totemi daha önce duymadığına inanamıyorumAbla şaka yapıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu totemi daha önce duymadığına inanamıyorumAbla şaka yapıyosun
Ooo ne diyorsuuuuun dopru süle didimi hıı didimiSenin 5. resme bakarken gördü:)Pcde kocaman
Onu kim dedi kızzz madem uğursuz insan bana verirdi dimi nevolşş :)))Ama ugursuz oluyomus kendine vermek
Dedi vallahi :)Kızlar çok bayılmıyor benim zorumla yiyorlar:)Onlar 3 gün yok:)Fırsat bu fırsat:)Ooo ne diyorsuuuuun dopru süle didimi hıı didimi
Ay abla duymadım inanki biri de çıkıp demedi kiBu totemi daha önce duymadığına inanamıyorum
Ben didimOnu kim dedi kızzz madem uğursuz insan bana verirdi dimi nevolşş :)))
Nevreste dedi bileydim sana verirdimOnu kim dedi kızzz madem uğursuz insan bana verirdi dimi nevolşş :)))
Enişte yi dinle seeen aşkıtellonu dinleeeeDedi vallahi :)Kızlar çok bayılmıyor benim zorumla yiyorlar:)Onlar 3 gün yok:)Fırsat bu fırsat:)
İyi geceler ablacımBen kaçtım size iyi geceler belki sonra yine uğrarım:)
Yaaa mavi sacına türban olayım tak beni keşke baştan bileydim oyum kesin senindi amaOppsss
Bana virsen kazanırdın bak bir daha görmiyimm
Kaçmaa gellll neyse sen git eniştenin dediğini bir düşün yinede hadi iyi geceler ablaaBen kaçtım size iyi geceler belki sonra yine uğrarım:)
Kııız virmesende şu lafın beni benden aldııııııYaaa mavi sacına türban olayım tak beni keşke baştan bileydim oyum kesin senindi ama
Gönül almasını iyi bilirimKııız virmesende şu lafın beni benden aldıııııı
Yok yok öyle demek istedin senAhahaha yok canım nerden çıkardın
İyi yolculuklar benim yerime de gezÇoook teşekkür ederim güzel dileklerin için
Çok fenasınnnnnnGönül almasını iyi bilirim
İlla dolma yaneee hıhÇok kararsızım biber dolması çiçek dolması soğan dolması
Bir beni doldursun ayy durdursun