- Konu Sahibi AkdenizHandan
-
taze yaprak kullanıyorsanız, pişirdiğiniz tencerenin dibine (isteğe göre üzerine de )sarmaları sırlamadan önce tek kat yağlı fırın kağıdı koyarsanız
sarmalarınız pişince bile yemyeşil kalır..[/Q
bende bundan sonra senin kullandıgın yöntemi uyguluycam
sagol canım
Yaprak sarmasını çok severim,çok da güzel sararım ama İstanbul'da pazarda güzel yaprak bulmak çok zor..
En tazesi bile defter yaptağı gibi,yırtınca çatır çatır ses geliyor..
Haşlayıp sardığım halde sarmayı tencereye koyunca açılıyor..
Ben bir oturuşta 2 tencere sararım ama hayatımda böyle kartlamış yaprak görmedim..
Aaaaah nerde İzmir'in zar gibi incecik yaprakları....
Paylaşım için teşekkürler..
canım dogru söylüyorsun iyi yaprak bulmak zor ben bandırmadan tanıdıklara salamura sipariş veriyorum gönderiyorlar eger imkanın varsa sende sipariş ver canım
Canım annem çok güzel salamura yapıyor ama henüz evli değilim kendi arabam yok,bidonla getirmek zor oluyor,oraya gittiğimde bir sarmalık getiriyoum bir tencere de sarıp getiriyorum,ama 2 ay gitmezsem sarma sarma yook..Allah nasib ederse evlendikten sonra benim için de yapar salamura koca bir bidon getiririm ben de evime..
Çok teşekkür ederim canım ya ne kadar düşüncelisin,sağolasın,emeğine sağlık..
canim eline saglik ,bende yaprak sarmasi tarifi eklicektim ama sen eklemisin ,bende benim cektigim resmi koyum ,tam olsun:roflol: ,a.s.a.s.a.s.
bende cok severim valla hem du sardik gorumceme ,cumarteside bana sarcaz ,buyuk park var oraya gezmeye gitcez sabahtan aksama kadar mecbur soguk yiyecek olarak sarma guzel oluyo
tarifi paylasmaya gelince ,sen simdi vermisin zaten benimkide ayni ,icinde pirinc ,kiyma ,sonra tencereye koyup uzerine bol zeytin yag ,ve bi tabak kapatip kaynatip ,sonrada altini kisiyorum bukadar
simdi bende yazmayim tarifi zaten yapildigi gibi ,anlatimida zor olcak ,amannn ellerine saglik benim yerime sen yazmisin:roflol: kim ugrascak simdi okadar yaziyla :roflol:, sen tarif benden goruntu olsun yeter arkadaslara, tekrar eline saglik canim optumm
Pirincini kavuracağınız zaman içine biraz da ince köftelik bulgur koyarsanız lezzetinin ne kadar değiştiğini göreceksiniz..
Valla canım çekti, akşama yaprak sarmam lazım... kafamçokkarıştı
Pirincini kavuracağınız zaman içine biraz da ince köftelik bulgur koyarsanız lezzetinin ne kadar değiştiğini göreceksiniz..
Valla canım çekti, akşama yaprak sarmam lazım... kafamçokkarıştı
handancığım bunuda aynı yapıyorum siz süpersiniz ellerinize sağlık nefis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?