Merhaba hanımlar! Sizlere güzel bir tecrübeden bahsetmek istedim. Saçlar için adeta bir mucize olan saf zeytinyağı sabunundan Benm saçlarım aşırı derecede kuruydu ve uçları kırıktı bu yüzden de uzamıyordu. Aynı zamanda seyrekti ve dökülüyordu. Gerçekten çok mutsuzdum bu yüzden ve bir çözüm aramaya başladım. İlk olarak işe saçlarımı çok kısa kesmekle başladım. Zaten omuzlarımdaydı çok da uzun sayılmazdı. Ensemden bile yukarıdaydı kestiğimde Sonrasında şampuan arayışına girdim ve neredeyse bütün şampuanları kullandım bitkisel kimyasal denemediğim şampuan kalmadı ama hiç biri de fayda etmedi. En son bir arkadaşım bana zeytinyağlı saf sabunu önerdi. Ben de internetten araştırdım kullananlara baktım ve çoğu kişinin saçları kuruttuğu için memnun kalmadığını gördüm. Bu yüzden sabuna ilk başta cesaret edemedim ama onun yerine aktardan zeytinyağlı bir şampuan almaya karar verdim. Şampuanı kullandım ama çok memnun kaldım diyemem. Şampuanın bitmesine yakın ben yine şampuan arayışına girdim tabi Çevreme sormaya başladım. Bana sabunu öneren o malum arkadaşım yine ısrarla sabun almamı istedi. Ben de bu kez tüm cesaretimi topladım ve denemek için bir tane saf zeytinyağı sabunu aldım. Ancak o kadar umutsuzdum ki fayda etmezse diye bir de şampuan aldım Neyse fazla uzatmayım sonuç olarak iki haftadır her gün saçlarımı sabunla yıkadım. İlk yıkamadan itibaren saçlarım çok daha güzel sağlıklı bir hale kavuştu ve öyle aşırı bir kuruma da olmadı Bu gün tam iki hafta oldu ve saçlarım hem çoğaldı hem dökülmem durdu hem de uzadı Kırığım ise hiç yok Saçlarımı şimdi çok seviyorum tabiki sevgili sabunumu da Eğer siz de benim gibi aynı durumdan şikayetçiyseniz saf zeytinyağı sabununu mutlaka deneyin derim Fiyatı da çok uygun ben 3.50 tl ye almıştım. Sabredin kesinlikle pes etmeyin her gün yıkayın ve sonucu gözlerinizle görün Deneyeceklere şimdiden kolay gelsin inşallah faydalı olur
Son düzenleme: