Şampuan ve Saç Kremleri zeytinyağlı sabun kullanan var mı?

Hmm anladim diplerine degdirmeden tabii demi aklinialirimsmile Bu arada benim bildigim gercek kaliteli zeytinyagi sabunu krem rengi olur yesil degil.

benim küçükken saçlarımda kepek sorunu vardı tam 2 sene annem saçlarımı zeytin yağlı sabunla yıkadı kepek sorunum gitti şimdi seneler geçti şampuanlar zararlı olması ve saçlarımda yoğun kepek oluşturması beni artık işin içinden çıkamaz hale getirdi kullanmadığım markalar kalmadı en kaliteli şampunalrı kullanıyoruz ve bir sürü paralar döküyoruz birde yetmiyor saç açıcılar kremler kullanıyoruz şimdi zeytin yağlı sabun aldım bizim burası edremit zaten zeytin başkenti en saf doğalından buldum eskiye devam edelim dedim ilkinde saçım kazık gibi oldu ama şimdi yumuşaklık var şampuanla yıkarkende kazık gibi oluyor

Ya bende diyorum kafam niye kaşınıyo.....
Yakaşık 1aydır kullanıyorum ve saç diplerim inanlmaz kaşnıyo ya duramıyorum değiştircem artık..
Dökülmeye etkisi olmadı bende ..

Ben yaklaşık 2aydır zeytinyağlı sabun ve şampuanını kullanıyorum saçlarımın çabuk uzaması için bayada fark etti çok besliyor saçı ben memnunum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…