• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri zeytinyağlı sabun kullanan var mı?

Lalle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
265
7
96
merhaba kızlar tanıdığım bir aktarcı saçlarınıza zeytinyağlı sabun kullanın dedi bu şampuanların içinde malum bir sürü zararlı madde var kullanan yada deneyen var mı ?

bedne denedim ama çok kötü oldu saçlarım keçe gibi oldu. gerçi herkeste ii diyo. acaba diyorum benimi kazıkladılar :))) sahte sabun mu aldım. ama eğer sahte değilse ( ki öle gözükmüyodu ucuzda bişey değildi aktardan aldım böle karton paket içinde ) bende ters tepti diyebiliriz:2:

güzel tertemiz oluyo ya çok sert yapıyo saçı bn geçen yıl kullnmıştım çoook sert kazık gibi

uclarına saç kremi sürsek yumusak olur belkide diplerine sürmediğimiz için saç derisinede zarar vermez yoksa dalin kullanmaya baslıcam ne kullancağımı sapıttım:bbo:

sabun sacı cok serleştirir üstelik cok ta kaşındırır
ben hiç sevmiyorum tavsiyede etmiyorum :umursamaz:

Ben yaklaşık 2 aydır zeytinyağı sabunu kullanıyorum ve çok memmunum.
Şampuan kullanırken saçlarıım çok dökülüyor,kepek yapıyor ve az duruyordu. Zeytinyağlı sabuna başladığımdan beri kepek sorunum kalmadı. Saçlarım çok az dökülüyo sadece tararken gün içinde dökülmüyor. Oysaki önceden yerden saçlarımı tplamaktan bıkardım. Ve saçlarım gürleşmye başladı yeni saçlar çıkmaya başladı.
Tavsiye ediyorum herkese annem uzun zamandır söylüyordu ama hangi devirde yaşıyoruz diyorum şimdi bir kez daha anlıyorum eskiler ne diyorsa doğru kaydirigubbakcemile3

Sert yaptığını söylemişsiniz. Evet ilk bir iki hafta sertlik ve saç tarama zorluğu oluyor. Ama saç alışınca o sorun kalmıyor. Saçınızı tararken seyrek dişli tarak kullanırsanız zorlanmazsınız.

ben yazdan once iki uc hafta zeytinyagi sabunu kullandim ve acikcasi duruladigim zaman sacim cok sert geldi fakat kuruduktan sonra saclarimin bazi bolgeleri cok gzldi yani temiz ve yumusak ama bazi bolgeleride kece gibi olmustu, sanirim sabun iyi akmadigindan. sabunu sacimdan akitmak biraz zor geliyr, sampuan ise hemen gidiyr..
simdi zytinyagli sabuna geri basladim, bugun ilk deneyim. bende dusunuyrm belki ilk haftalar kece gibi ama sonradan duzelir diye, bakalim.. sonucu yazacagim..

saf zeytinyağı sabunu saçı keçeleştirmez. benim kepek sorunum vardı kullandım 1 seneye yakın. vakıfların saf zeytinyağı sabunu, tavsiye ederim. keçeleştirmemişti öle.

yok saf sabunda keçeleştiriyor.ama bütün şampuanların hepsinden çok çok iyi zararı yok en azından, saç dökülmesine birebir :ecrin_bebek:ne kadar keçe olursa olsun ben sabun kullnıyorum hep saç böle elime atın kuyruğu gibi geliyo valla süperr :D

zeytinyağlı sabun saçlarınız boyalıysa şayet saçları keçe gibi yapıyor.bir kere denedim ve son oldu...

ben tam 2 sene yılmadan zeytinyağı sabunu kullandım.sonuç kaşıntıdan mahvolmuş bir saç derisi üstelik çabuk yağlandırdı dökülmede durmadı.ama herkeste aynı etkiyi göstermiyor,kullanıp çok memnun olanlarda var

bende bu hafta kullanmaya başladım sadece bir defa deneme amaçlı babam kendisine aldı oda deneme amaçlı ve memnun kaldı banada söyledi bende deneme amaçlı kullanayım dedim şimdiye kadar kullandığım tüm şampuanlar saçımı sert ve kuru yapıyordu en son headen shoulders kullanmaya başlamıştım bu şampuan saçlarımı yumuşak yapıyordu ama sadece 1 gün dayanıyordu benim saçlarım kirlenince kurur ellerimi saçlarımda gezdirdiğimde çıtır çıtır kupkuru olur bu şampuanı kullanırken saçım yumuşacık oluyordu ama dediğim gibi etkisi kısa süreliydi ve saçımda bir bölge var benim ordaki saçlarım diyerlerine oranla çok kuru görünüş olarakta çok kötü sanki başkasının saçıymış bigi diyerlerinden bağımsız duruyor neyse ben deneme amaçlı sadece 1 defa bu zeytin yağlı sabunu kullandım sabun yeşil renkte ve 1 tl kutusu falan yok saçımı yıkadığımda okadar sert olduki üstüne şampuan sürecektim vazgeçtim iyiki geçmişim saçımı kurutunca yumuşacık oldu ertesi gün daha da yumuşak oldu ve şampuanım gibi etkisi çok çabuk gitmedi saçımın o bölgesindeki bir tutam hiç yumuşamayan saçta yumuşacık olmuş ilk defa bu böyle giderse kendime aynı sabundan alıp kullanmayı düşünüyorum

bende başladım zeytinyağlısabuna.yaklaşık bihafta oluo saçımın üstten yarısı boyasız alt yarısı ise boyalı dolayısla üstleri saçımın yumuşacık oluo fakat altları keçe gibi oluo,bi ay kullanmayı düşünüorum.keşke hiç boyamasaydım saçımı,boyasız olsaydı komple eminim yumuşacık yapardı saçımı

ben akşam yine yıkadım saçımı ve sonuç yine yumuşacık oldu daha önce sırf eytin yağlı diye komili zeytinyağlı şampuan kullanmıştım keçe gibi yapmıştı saçımı normalde sabun saçı sertleştirir ve kurutur buda öyleymiş gibi duruyo banyodan çıkarken saçımızı burarken katı ve sert ama kuruttuktan sonra yumuşak oluyo özellikle ertesi gün en azından benim kullandığım sabun çok çeşitlileri var bu zeytin yağlı sabunların beyaz renklisi bile var benimkisi açık yeşikldi ama şimdi ıslanınca kopkoyu bir yeşil halini aldı ve elinize aldığınızda içinde zeytinyağı varmış hissi veriyo kaygan bir sabun bu ikinci yıkamam bir hafta denemeyi düşünüyorum memnuniyetim devam ederse artık bunu kullanıcam 10 tl şampuana vereceğime 10 kalıp bundan alırım

kullandığınız sabunların markaları nedir? yazar mısınız? aslında zeytinyağlı değilde defneli zeytinyağlı sabun saçlar için daha faydalı olduğunu söylüyorlar bende yeni başladım kullanmaya, burda çoğu kişinin dediği gibi yıkarken sert ve kuru olacakmış gibi geliyor fakat kuruduktan sonra yumuşacık oluyor . sizin kullandığınız sabunların ismini öğrenebilir miyim?

ben kuvvet marka kullanıorum.saçımda bi sertlik yok ama gecen gün nası döküldü saçım anlatamam.acaip döküldü oluk oluk,sabun bu kadar saç döker mi ya yarın bi daha yıkıcam saçımı gene bu kadar dökülürse bırakacm sabun kullanmayı

ben zeytinyagıı sadece yüzüme kullanıyorum sogru ve çok iyi geliyor ama açlarıma şampuan kullanmadıgım için sabunda kullanmama gerek yok ::)

Back