zeytinyağı ve gebelik konusunda hiç bilgisi olan varmıııı ????

safak_d

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
578
2
118
Balıkesir
Arkadaşlar dün akşam misafirim geldi. Yaşlı bir teyze de vardı. Arap asıllı batmanlı bir teyze. Annesi bitki ilaçları yaparmış kel bir insandan saç çıkartacak kadar ilaçları varmış yani yerimseniben . Bana da gebe kalmak için bir tavsiyede bulundu dedi ki . İlişkiden önce pamukla rahim içine doğru (ya da size hangisi uygun olursa) zeytinyağı sür ve ilişkiye gir daha sonra da ayaklarınızı havaya doğru gelecek şekilde yarım saat falan yat dedi. hiç duyan var mı böyle bişeyi ya da zeytinyağının bir zararı olur mu sizce

ayaklari havaya dikmek herkesin bildigi bisey canim. ama zeytinyaginin fonksiyonu ne? vajinusmus olanlarda ise yarayabilir ama vajinaya birsy sürmek ne derece dogru???

yaww bence eskiden kadınlar o işi sırf kocalarını memnun etmek için bi görev gibi yaptıklarından kayganlık olsun diye zeytinyağı sürmüşlerdirr..CADIARZU ayol bu zamanda yetişmiş hatunların ne ihtiyacı olacakkii zeytinyağına :jeyyar: bide zeytinyağını yemeklerde kullanıyomm süremem orama burama..nimet kokar ayolll kaydirigubbakcemile3 çarpılırız oradan alemallahhhhh :roflol: :roflol: :roflol:

hiç duymadım vallaha..ama deneriz anacım, böyle giderse yapmadığımız halt kalmıcek..kaydirigubbakcemile3

Ya teyze dedi ki kaç kişi böyle hamile kaldı. Acaba spermlerin rahat ulaşmasını mı sağlıyor. ben de mikrop kapmaktan korktum ama ne bileyim yapayım mı diye de aklımdan geçirmiyor değilim. Hatta kadıncağız kendi söylemedi kızına söyletti utandı da :)))

kızlar eski insanlar daha bilgili oluyo hem denemekten ne çıkar doktorların uyguladığı tedavi dahamı sağlıklı bence bebiş için herşeye değeer olmayanlar denesin

kızlar bence doğru olabilir.Biz sürekli zeytinyağı kullanırız ve gerçekten tedavi edici bir özelliği var.Örneğin pişiklere pamukla sürülüp yatıldığında sabah kalktığınızda geçmiş oluyor.Faydalı olabilir diye düşünüyorum.Hatta bununla ilgili bir atasözü bile var "arap zeytinyağını bol bulmuş g...ne bile sürmüş" diye.

kıslarr zeytinyağı faydal mirop kaymayıs herhalde yaa:)))
denemekte fayda var.hadi deneyelim,faydasını görenler burda buluşalım:))))))))

bence gerikafalı hurafe bi düşünce arkadaşım doktorlar kayganlassın dıye sakın tukuruk krem vb seyler bıle kullanmayın spermlerı öldürür dıyor bence sen tıbbın dedıgıne bak ...

arkadaşlar sakın denemeyin çıldırdınız mı :S
o hassas bölgenin de kendine has bı Ph derecesi var mikrop kapmayı bi yana koy her türlü şey olabilir yapmayın allahaşkınıza lütfennn

kayganlaştırıcı türden ilaçlar tamamen suni. ama zeytinyağı konusunda ne bileyimsanki olabilir gibi gelior. Açıkçası benim eşimde sperm hızında yavaşlık sorunu var ve yapsam mı diye tereddüt ediyorum işte. Ay kafam çok karışık

açıklamama rağmen hala sürmeyi düşünenler varsa sürüp ltihabı kapıp bebek olayını bıraz daha ertelemek zorunda kalabılırler buyrun sürün arkadaşlarbuyrunnnnnnnnn

spermleri su bile tükürük bile öldürürken siz neylerden bahsediyorsunuz yazık etmeyin kendinize herkesin iyiliği için konuşuyorum:gitme:

ya spermlerde sorun varsa pressedi denesinize o sperm koruyucu olarak nam salmış bir ürün yani burda da preseed kullananlar adında topiği var kızlar ilgilenirseniz bir bakın ki hamiş kalan bir sürü arkadaşımız var

ya zaten cesaret edip kullanamadım :))) Ama işte duyan ya da uygulayan var mı diye merak ettim işte . Ne yapacaksın işte umut dünyası :((

ya kızlar doğru olabilir. zeytinyağı mikrop kaptırmaz. zeytinyağını doğum yapacak hanımlar doğumdan 1 ay öncesinde genital bölgelerine sürmeye başlarlar ki doğumu kolaylaştırsın diye. forumda da böyle bir konu var. sürüp de rahat doğum yapanlar cok yani. aslında denenebilir gebe kalmak için

Back
X