- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
zeytinyağı&şeker ve mükemmel eller :)
- Konu Sahibi pitho86
- Başlangıç Tarihi
Benzer Konular
- Soru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıllar beslenmez mi
Birkaç aydır günde bir iki kere ellerimi kremler gibi az biktarda zeytinyağı sürüyorum.3-4 damla 2 elime yetecek kadar.Hakikaten pamuk gibi.Birde bal.bir kere sürüp 5 dakika bekletiyorum.yumuşatıyor
Saç için şampuana karıştırdım bir ara bir tatlı kaşığı falandı sanırımhayır uzun zaman kullandım öyle bi sorun yaşamadım...
bal da süper bi besleyici ben saçımda kullanırım balı ama elime de deneyeyim :)
Saç için şampuana karıştırdım bir ara bir tatlı kaşığı falandı sanırım
kaç dakika bekletiyorsn ovaladıktan sonra ve kaç gün uygulamaya devam ettikten sonra yumuşadı canım?kızlaaar foruma yeni katıldım ayağımın tozuyla hemen bi öneri sunayım aklınızda bulunsun
zeytinyağı ve toz şekeri karıştırın ellerinizi bununla el yıkar gibi ovalayın yıkayıp kremleyin ellerinizi pamuk gibi olacak
kaç dakika bekletiyorsn ovaladıktan sonra ve kaç gün uygulamaya devam ettikten sonra yumuşadı canım?
merhaba kızlar ben de foruma yeni katıldım..ben el kremsiz duramayan biriyim onun haricinde zeytinyağı,badem yağı vs de kullanırım ama benim ellerimde ince çizikler oluştu nedeni nedir sizce ve geçer mii