• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zeytinyağı&şeker ve mükemmel eller :)

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
kızlaaar foruma yeni katıldım ayağımın tozuyla hemen bi öneri sunayım aklınızda bulunsun
zeytinyağı ve toz şekeri karıştırın ellerinizi bununla el yıkar gibi ovalayın yıkayıp kremleyin ellerinizi pamuk gibi olacak :KK49:

Birkaç aydır günde bir iki kere ellerimi kremler gibi az biktarda zeytinyağı sürüyorum.3-4 damla 2 elime yetecek kadar.Hakikaten pamuk gibi.Birde bal.bir kere sürüp 5 dakika bekletiyorum.yumuşatıyor

kıllar beslenmez mi

hayır uzun zaman kullandım öyle bi sorun yaşamadım...

Birkaç aydır günde bir iki kere ellerimi kremler gibi az biktarda zeytinyağı sürüyorum.3-4 damla 2 elime yetecek kadar.Hakikaten pamuk gibi.Birde bal.bir kere sürüp 5 dakika bekletiyorum.yumuşatıyor

bal da süper bi besleyici ben saçımda kullanırım balı ama elime de deneyeyim :)

hayır uzun zaman kullandım öyle bi sorun yaşamadım...

bal da süper bi besleyici ben saçımda kullanırım balı ama elime de deneyeyim :)
Saç için şampuana karıştırdım bir ara bir tatlı kaşığı falandı sanırım

kızlaaar foruma yeni katıldım ayağımın tozuyla hemen bi öneri sunayım aklınızda bulunsun
zeytinyağı ve toz şekeri karıştırın ellerinizi bununla el yıkar gibi ovalayın yıkayıp kremleyin ellerinizi pamuk gibi olacak :KK49:
kaç dakika bekletiyorsn ovaladıktan sonra ve kaç gün uygulamaya devam ettikten sonra yumuşadı canım?

merhaba kızlar ben de foruma yeni katıldım..ben el kremsiz duramayan biriyim onun haricinde zeytinyağı,badem yağı vs de kullanırım ama benim ellerimde ince çizikler oluştu nedeni nedir sizce ve geçer mii

merhaba kızlar ben de foruma yeni katıldım..ben el kremsiz duramayan biriyim onun haricinde zeytinyağı,badem yağı vs de kullanırım ama benim ellerimde ince çizikler oluştu nedeni nedir sizce ve geçer mii

daha yoğun bi el kremi veya vazelin kullanabilirsin canım bepanthol filan da olabilir soğuklardandır belki o_O

Back