zeytinimmmmm

Yelbur

cücücükkk
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
7.073
39
buda benimmm kızımmm zeytinnnnnnnnnnn uyudugu zaman hiç görünmüyo bu bızzdıkk kap karaaaaa.
ben istanbulda yaşıyorum ailemin yanına izmire gittim bayramdaaa ve zeytinle orda tanıştımmm annesi bakmıyodu onlaraaaa ama bütün yavrularını sahiplendirdiler şimdiii zeytinide ben aldımmm

Eklentiler

• $SDC12924.JPG
    194 KB · Görüntüleme: 62
ben kıyamam ona canım ne de güzel yatmış....iyiki almışsın,,inan insana canyoldaşı oluyor bu sevimli afacanlar....ailenize hoşgelmiş....ne güzel yuvası oldu tertemizler zaten....benim pamuğum kabul etse evi kedişlerle doldurucam ama istemiyor...çoooookkk denedim sonu hüsran oldu..elimden gelse dışardan sahiplenmek istediğim kedişler cok var ama eve getirince benim pamuk deliriyor..arkadaşım emanet olarak kedisini bana bıraktı 1 ay aman yarabbi tam bir kabustu yemedi içmedi hastalandı zayıfladı en sonunda veterinerim yapacak birşey yok ısrarcı olma evde yeni bir canlıyı asla kabul etmeyecek kediler de var dedi.... kesinlikle alışmıyor pamuğum...halbuki istese evimi doldurucam....bu yüzden dışardan sahiplenen kişilere ben yapamadığım için hayranım tebrik ediyorum hayırlı bir şey...sahipli sahipli büyüsün inşallah öpün miniği benim için çok tatlı maşallah yerim onu ben yer.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…