Zeytinyağlılar Zeytin yagli pirasa(resimli)

Feyza79

kar ciceklerim
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
4.591
95
643
İsviçre
havucun kabuklarini soyun,yikayip ince dilimleyin.zeytin yaginin yarisini ve diger malzemeleri bir tencereye koyun.kapagini yarim kapatarak 30 dk.pisirin.arada pismezse azar azar su koyabilirsiniz.soguyunca servis tabagina bosaltip kalan zeytin yagini dökün.afiyet olsun.
bild020aw6.jpg

w800.png

Son düzenleme:
ellerıne saglık canım.ben zeytınyaglı pırasayı bıraz daha farklı yapıyorum.havucu kavurup pırasayı eklıyorum.pırasalar yumusayınca pırıncını koyuyorum.ben beyaz sevmedıgım ıcın cok az salcayıda koyup suyunu eklıyorum.30-40 dk pısırıyorum kısık ateste

çok severim:)

ben de böyle yapıyor sayılırım,tek farkı sonradan üzerine zeytinyağ dökmüyorum ben çiğ çiğ olmaz mı?

ve üzerine mutlaka limon sıkmalıyız bolca:)

ellerıne saglık canım.ben zeytınyaglı pırasayı bıraz daha farklı yapıyorum.havucu kavurup pırasayı eklıyorum.pırasalar yumusayınca pırıncını koyuyorum.ben beyaz sevmedıgım ıcın cok az salcayıda koyup suyunu eklıyorum.30-40 dk pısırıyorum kısık ateste

tsk canim
benim benim beyimde salcasiz seviyor ondan böyle yapiyorum
super gorunuyo eline saglik canim
tskler canim

çok severim:)

ben de böyle yapıyor sayılırım,tek farkı sonradan üzerine zeytinyağ dökmüyorum ben çiğ çiğ olmaz mı?

ve üzerine mutlaka limon sıkmalıyız bolca:)
piserken yapiyorum zeytin yagini servis ederken daha parlak gözüksün diye bir kasik gezdiriyorum üzerine.tabiki limonsuz olmaz:)))

oofff kış gelsede yesem bende böle yapıyorum hatta hiç su koymuyorum süper oluyo

ohh kis geldi alip yapmiasindir artikkk:)))

çok güzel görünüyo ellerine sağlık.vereliniortak bugün iki tabak zeytinyağlı pırasa yedim hala pırasa resimlerine bakıyorum şu saatte ya off canım çekiyo hep cokacimcoook

Back
X