• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytin Çekirdegi ile Midedeki problemlerden kurtulan var mı? Yanma, ağrı, ekşime gibi

aslında şimdi aklıma geldi.prof.ibrahim adnan saraçoğlu şöyle demişti.mide yanması için.her mide yanmasında 2 yudum süt.ama her yanmada .bunun için 1/5 lt küçük boy kutu sütlerden yanınızda devamlı taşıyabilirsniz.ama sadece ve sadece 2 yudum süt.
geçmiş olsun.

cnm bu zeytin cekırdegi meselesi bana mail olarakta geldi ama nasıl olduysa bi doktorun eline cemış mail ve yanıt yazmıs cekırdegin erimesi o kadarda kolay olmuyormus ve bagırsaklarda yırtılmaya kadar gidiormus sonucu ameliyata kadar yani siz bilirsiniz ama bence yutmayın yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

zeytin çekirdeği ishalin tek dermanı...(zehirli, ağır ishaller müstesna)tecrübeyle sabittir..ben her zaman evimde,çocuklarıma kullanıyorum..ishal olunduğunda yutulan bir zeytin çekirdeği yarım saate kalmadan ishali kesiyor..

cnm bu zeytin cekırdegi meselesi bana mail olarakta geldi ama nasıl olduysa bi doktorun eline cemış mail ve yanıt yazmıs cekırdegin erimesi o kadarda kolay olmuyormus ve bagırsaklarda yırtılmaya kadar gidiormus sonucu ameliyata kadar yani siz bilirsiniz ama bence yutmayın yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

Ben de aynen bir doktorun sitesinden okudum. Zeyin çekirdeği hiçbir şekilde parçalanmıyor ve bağırsaklarda yırtılmaya neden olabiliyormuş..

Evet ya demin yazdığım yer kayboldu. ınsan mide suyu 1/10 tuz ruhu, yani diyelim ki 1 bardak tuz ruhu+ 9 bardak su+ protein parçalayan enzimler, denemesi bedava. Sanmıyorum ki parçalansın, ama içindeki beyaz öz %80 yoğunlukta zeytin yağıymış onu yiyebilirsiniz.

Hiçbişi olmuyo ve bal gibide eriyo midede.
Söylemesi ayıptr hemoroid yüzünden ishal olabilmek için elimden geleni yaptım ve ishalken bu zeytin çekirdeği çıksa mutlaka çıktığını anlarız değil mi???
Çıkmadı valla...eminim

hanımlar lütfen yaaaa, çekirdek yutmak son derece tehlikeldiiiir. Bunun yerine zeytinyağı için veya salatalarınızda ve soğuk mezelerinizde mutlaka zeytinyağı kullanın. Zaten çekirdekde çekilip içine giriyor, neden yutasınızki ?

ay kızlar daa neler duyucaz yanizemuszemus bendede hafıf bı yanma var bakalım ıyı gelcekmı zeytin çekirdeği. hemen yarın kah:Saruboceq:valtıda 3-5 tane yeyecem sonra da yazarım buraya ne oldu die.

arkadaşlar lütfen inanmayın ..nette zararlarını araştıırn..mideninde bir kapasitesi var..dikkat edin haşlanmış mısırı bile dışkınızda görebilirsiniz..kaldıki zeytinin çekirdeğini eritsin..

arkadaşlar midemde çok kötü gastrit ve reflü var bennde az önce zeytinin çekirdeğini kırıp içindeki özü yuttum 5 tane falan baklalım faydası olacakmı ?

şimdi farkettim az önce kabak yaptım yedim faydası olabileceğini söylediler veee yavaş yavaş geçmek üzere ağrılarımm :51::51:

arkadaşalr bunun çok zararlı olduğunu söyleyenlerde var aman diyeyim kaş yapıyım derken göz çıkarmayalım dikkatli olalım

Back
X