yok cnm tamamen doğal zaten ve saçları besliyor zararlı birşey yok ki niye döksün a.s.canım diplere sürünce saçları dökmez mi bu karışım?
bende öyle bir durum olmadı :sm_confused: 2 yıkamada çıktı valla :)bende yaptım ama zeytin yagı ve yumurtayla.. saç diplerime sürdüm.. saclarım okadar kötüolduki çıkarana kadar neler çektim.. sacım sampuandan kazınacak gibi olmuştu.. yumurta bide koku veriyo.. iğrenc ya.. sadece yağ deneyin bence
bende öyle bir durum olmadı :sm_confused: 2 yıkamada çıktı valla :)
eskisi kadar sık olmasa da arada yapıorum cnm ama 2 ay boyunca sürekli olarak devam ettim ve baya faydasını gördüm. özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için mucize gibi bi'şey saçlarım baya toparlandı :)canım bu bakıma hala devam ediyor musun?
nasıl saçlarının durumu?
evet cnm normal ocakta kısık ateşte ısıtıorum çok fazla sıcak olmasın ama ılıktan az biraz sıcak olması yeterli olucaktır. özellikle sıcak havluyla sarıp beklerseniz saçlara daha iyi nüfuz edicektir. (bunu da sonradan öğrendim -edit- olsun) :)ve de nasıl ısıtıyorsun bildiğimiz ocakta mı?
valla canım bu tarifi doktor yazdı bana,yanmıyor dökülmen kesilcek zamanla dökülenler çıkcak gürleşcek saçların dedi doktor uzun zamandır kullanıyorum allaha bin şükür ufaklıklarım çoğaldı ama saçlarım seyrek kaldı bayağı ufaklıklar büyüse de o eski güzel saçlarıma kavuşsam.arkadaşlar siz siz olun sakın kendi başınıza diyet yapmayın inanın laf gibi geliyor ama saçlarımın %50 si diyet yaptığım için döküldü ama dökülen %35 çıkmıştır garanti allahıma şükürler olsun...
Ama senin saçların yağlıysa alkol iyi gelebilir belki, benimki sadece tahmin. doktor daha iyi bilir bence. Bi de yağlı saçlara yağ karışımları iyi gelmez döker tabii ki. kuru ve yıpranmış saçlara yağlar daha iyi gelir.valla canım bu tarifi doktor yazdı bana,yanmıyor dökülmen kesilcek zamanla dökülenler çıkcak gürleşcek saçların dedi doktor uzun zamandır kullanıyorum allaha bin şükür ufaklıklarım çoğaldı ama saçlarım seyrek kaldı bayağı ufaklıklar büyüse de o eski güzel saçlarıma kavuşsam.arkadaşlar siz siz olun sakın kendi başınıza diyet yapmayın inanın laf gibi geliyor ama saçlarımın %50 si diyet yaptığım için döküldü ama dökülen %35 çıkmıştır garanti allahıma şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?