AA süper çok sevindim .Eşim katılacak sonucu yazarım
Yine de çok gerildim diziyi izlerken.Aile dizimi seansında katıldım,kendi dizimimi açtırmadım.Ben sadece yoğun bir korku duygusu hissettim.Kafam karmakarışık oldu.Hatta bir ara arkadaşın dizilimi açılırken ortamdan uzaklaştım.Hissizliğimden korktum.Herkes bir şeyler hissedip ağlarken ya da değişik modlara girerken ben o modlardan hiçbirine giremedim..Neden bilmiyorum.Bakakaldım sadece.Bir kere beni kaldırdılar.Ne hissettiğimi sordular.Tek hissettiğim “Şu an bir role girmem lazım,ne yapsam.”duygusu oldu..Oyuncu gibi hissettm kendimi.Yani iki yıldan beri hayatımı terapilerle analiz etmeye çalışıyorum..Bir de atalarım çıktı .Yani onların yaşadığı bizim hayatımıza nasıl etki edebilir?
Dizi de dedesi haksız yere hapse düştüğü için torun da kendini hapsolmuş ve kendini hiç bir yere ait hissedemiyordu..Bu çocuğun suçu ne şimdi yani?
Zannımca olay yine anne ve babaya geliyor..Onlara kendi anne babalarından kalan duygular onların hissi gibi onlara aktarılıyor.Bu da terapi de farkına varılarak iyileştrliyor..
Diziyi izlemedim. Ama bir ara barış musluyu takip ediyordum. O da bazı tramvalarin kökten geldiğini veya çocuklukta yaşanılan bir durumun neden olduğunu söylüyordu. Hatta bununla ilgili canlı yayın falan da yapiyor. Canlı yayınlar.sonrasi tramvasindqn kurtulduğunu söyleyenler falan da vardi bilemiyorum
Ben de izledim. Keşke öyle bir yöntem olsa ama bence şeyden kaynaklanıyor. Büyükler bizi kendi tramvaları doğrultusunda büyütüyor. Bunlar da bizim bilinçaltımızda kalıyo
Meraba aile dizimi diye birşey var evet. Ben siprituel danismanla çalışıyorum çok iyi geldi ve bu diziyi önerdi. Uzman değilim ama kendi merkezimi sifalandirmakla uğraşıyorum normalden kat kat daha iyiyim bir sürü yöntem var ama enerji çalışması anlamında aldığım şifayı psikologa gittiğimde alamamistim. Bı araştırın derimDiziyi izledim..Böyle bir terapi yöntemi gerçekten var mı,sizce biz büyük annelerimizin,dedelerimizin,atalarımızın travmalarından dolayı yanlış kararlar alıp,yanlış seçimler yapıp,yanlış hayatlar,sorunlar ya da sıkıntılar yaşıyor olabilir miyiz?Böyle bi şey mümkün mü?
Bende tam odaklanamiyorum ve tam yapamıyorum. Bana nasıl yaptığınızı özelden de olabilir yazarmısınızBen migren deprem korkusu ve 3. Bir konuyu çözdüm ztn mantik olarak neuroformat çok mantıklı geliyordu tam odaklanmayi yada mantığı cozemiyordum
Bende tam odaklanamiyorum ve tam yapamıyorum. Bana nasıl yaptığınızı özelden de olabilir yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?