Gelinlik Modelleri ZEYNEP ULUÇ'un gelinliği sizce nasıl kızlar?

Ben beğendim.Güzel bir gelinlik.Sanırım sizde benzer bir model gelinlik düşünüyorsunuz.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

tam bir gelinlik bence:)ama herhangi bir idaasıda yok..bence daha yeni modelleri düşüebilirsiniz..
omuzlardan inen boncuklu bir modelde hoş olabilir,ablamın gelinliği öyleydi bence çok güzeldi..

ben kendi gelinliğimi kendim çizmiştim:)benimkide uluç hanımın ki gibi klasikti ama sanki daha havalıydı
şimdiki aklım olsa yeni trendi takip ederdim kimbilir 2.gelinliğime kısmettir

Teşekkürler dolunaycım ama pek pişman olucağımı zannetmiyorum bende zaten üstünde değişiklikler yaptım diğer mesajlarımda yazmıştım,artık dediğin gibi kısmet herşey gönlünce olsun :)

canımm evet gelinlikte önemli ama eğer doğru insanı bulduysannn işte bu dünyaya bedel:)
bir ömür mutluluklar dilerim ikinizede:)

Kızlar kına gecesinde bindallı giymek şartmıdır ben hiç istemiyorum ama kayınvalidem mutlaka kına yakıldıktan sonra üstünde kalınmasını giymenin şart olduğunu söylüyor.varmı başka benim gibi giymek istemeyen nasıl söyleyebilirim giymek istemedigimi net bir şekilde kırmadan??

Üst kismini begendim ama alt kismi pek benim begendigim tarz degil. Ama ona yakismis.

Teşekkürler canım :) alt kısmının tülü öyle olmayacak zaten değişiklikler yaptırdım :)

Anladim :) Hayirli olsun o zaman. Dügününüz ne zaman?
Bende albüm yaptim gelinligimi ekledim ama bi sorun var sanirim büyük halini ögremiyorum ben fotolarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…