• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ZEYNEP ULUÇ'un gelinliği sizce nasıl kızlar?

Facebook'ta Gelinlik Taçları diye bir sayfa var, Bursa'dan bir üretici yönetiyor. Çok güzel taçları var. Zirkonlu taçlardan sıkılan, inci, kristal vs. farklı malzemeden taç ve aksesuar arayan bayanlar için birebir. Ben kendim için zamanında çok aramış ama denk gelmemiştim...

Çok teşekkürler yardımın için minenes çok iyi oldu bu :)

Kızlar gelinliğimin altından jartiyer takımımı giysem yoksa normal çamaşırmı giysem? hangisini önerirsiniz siz hangisini tercih ediceksiniz cevaplarınızı bekliyorum:)

Son düzenleme:
Kızlar gelinliğimin altından jartiyer takımımı giysem yoksa normal çamaşırmı giysem? hangisini önerirsiniz siz hangisini tercih ediceksiniz cevaplarınızı bekliyorum:)

eğer jartiyerle hareket ederken zorlanmıyorsan jartiyer giy derim. ama ufacık da olsa rahatsızlık veriyorsa, o gün rahat edebilmek için şık iç çamaşırları giy bence.

süperr çok hoş gerçekten...birde içinden ne giyersen giy sonuçta eve gidecen duş alacan namaz kılacan içindekini o anda sen görecen=) rahat edeceğin bişi giy.benim gelinlikçim jartiyelin sadece üst kısmını giydiiriyor gelinlik düzgün dursun diye.altını giymeyecem ben :51:

Derinciğim çok teşekkürler doğru bu kısmınıda düşünmüştümde genede kafamda bir soru işareti kaldığı için sizlerede sormak istedim iyiki fikirlerinizi alıyorum :)

$mavi-straplez-nisan-kiyafetleri 2012.jpg Kızlar gelinliğimi dün dikime verdik Zeynep Uluç'un modelinden oluyo ama tek fark arkası V şeklinde ortalara kadar açık olucak ve küçük düğmeler olucak,kına gecem içinde bu elbiseyi beğendim aynı yerde diktiriyorum rengide yeşil oluyo beğendiniz mi ?:))

Son düzenleme:
gelinlik çok güzel ama geçmiş yılların modeli bu....şimdiki gelinlikler çok farklı...bu tarz gelinlikleri geçmiş yıllarda bolbol gördük..yeni modellerden diktir bence..ne güzel rüya gibi gelinlikler var...bu arada bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

gelinlik çok güzel ama geçmiş yılların modeli bu....şimdiki gelinlikler çok farklı...bu tarz gelinlikleri geçmiş yıllarda bolbol gördük..yeni modellerden diktir bence..ne güzel rüya gibi gelinlikler var...bu arada bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

Canım öncelikle çok teşekkürler güzel dileğin için :) bu senenin modeli olmadığını biliyorum ama benim hayalimde hep böyle bu tarz bir model olduğu için gördğümdede işte bu dediğim için eğer giymezsem içimde kalıcaktı bundan eminim,onun için değiştiremedim sadece ufak değişikler olucak işte sırtı kuyruğu falan ;)

bence gelinlik benim istegim disi ama buna ragmen cirkin diyemem :) bence begendiysen icinde kalmasin sonucta bir gün icin bir gelinlik :) cok zor bir karar :// bence ama en önemlisi DANTELLI olmasi bir gelinligin :)

Back