Facebook'ta Gelinlik Taçları diye bir sayfa var, Bursa'dan bir üretici yönetiyor. Çok güzel taçları var. Zirkonlu taçlardan sıkılan, inci, kristal vs. farklı malzemeden taç ve aksesuar arayan bayanlar için birebir. Ben kendim için zamanında çok aramış ama denk gelmemiştim...
benim gelinlikim gibi ya beğenenler oldukça mutlu oluyorummm =)
Kızlar gelinliğimin altından jartiyer takımımı giysem yoksa normal çamaşırmı giysem? hangisini önerirsiniz siz hangisini tercih ediceksiniz cevaplarınızı bekliyorum:)
çok güzelmiş bence, zarif ve abartısız! eminim çok yakışır. :)
eğer jartiyerle hareket ederken zorlanmıyorsan jartiyer giy derim. ama ufacık da olsa rahatsızlık veriyorsa, o gün rahat edebilmek için şık iç çamaşırları giy bence.
süperr çok hoş gerçekten...birde içinden ne giyersen giy sonuçta eve gidecen duş alacan namaz kılacan içindekini o anda sen görecen=) rahat edeceğin bişi giy.benim gelinlikçim jartiyelin sadece üst kısmını giydiiriyor gelinlik düzgün dursun diye.altını giymeyecem ben
eveett bu gelinlik harikaydı bayıldım bendee
Çok güzel bence
gelinlik çok güzel ama geçmiş yılların modeli bu....şimdiki gelinlikler çok farklı...bu tarz gelinlikleri geçmiş yıllarda bolbol gördük..yeni modellerden diktir bence..ne güzel rüya gibi gelinlikler var...bu arada bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?