Gelinlik Modelleri ZEYNEP ULUÇ'un gelinliği sizce nasıl kızlar?

bence sade ve güzel canım..straptez giyinemeyeceğim için bana güzel bir fikir oldu bu :)

Bende çok beğendim sizlerinde fikirlerinizi almak istedim bakalım daha ne yorumlar gelicek:) kasım veya aralık ayında olucağı için düğünümüz güzel bi kış gelinliği olur diye düşünüyorum :))

canım bence güzel ama fiziğinde önemli. çok kısa boylulara yakışmaz bu gelinlik. fakat model güzel. bende iş çıkışı bugün bakıcam gelinliğe bakalım inş beğenirim. gönlümce olur :)

canım bence güzel ama fiziğinde önemli. çok kısa boylulara yakışmaz bu gelinlik. fakat model güzel. bende iş çıkışı bugün bakıcam gelinliğe bakalım inş beğenirim. gönlümce olur :)

Leylacım boyum 1.71 kilom 62 inş yakışır :)) ayy ne heyecanlısındır inş istediğin gibi olur :)

Benimde boyum 1,70 canım kilom 52. ikimizin gönlünce olur inş. evet çok heyecan var. mesai bitsede koşarak gitsem :)

gelinlik zarif gerçekten hoşşş
amaaaaa ben en çok tacını beğendim tam istediğim tarz
acaba nerde bulabilirim fikri olan varsa ve paylaşırsa çok çok sevinirim

ben çok beğendim zariff bir gelinlik...

gelinlik zarif gerçekten hoşşş
amaaaaa ben en çok tacını beğendim tam istediğim tarz
acaba nerde bulabilirim fikri olan varsa ve paylaşırsa çok çok sevinirim

Sevcan teşekkür ederim:) yumyumy zaten tacıyla bir bütün olmuş yani inşallah aynı tarzda olmasını istiyorum bende,bu konuda bir bilgim yok malesef bende diktireceğim yerden bilgi alıcam yapabilrlerse hatta onlarada yaptırabilirim diyede biraz abartmak istedim :))

Facebook'ta Gelinlik Taçları diye bir sayfa var, Bursa'dan bir üretici yönetiyor. Çok güzel taçları var. Zirkonlu taçlardan sıkılan, inci, kristal vs. farklı malzemeden taç ve aksesuar arayan bayanlar için birebir. Ben kendim için zamanında çok aramış ama denk gelmemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…