Zeynep Kırşan'dan eşi Alp Kırşan'a duygusal veda

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Zeynep Kırşan'dan eşi Alp Kırşan'a duygusal veda
Alp Kırşan 7 Şubat'ta başlayacak olan Survivor yarışması için Dominik Cumhuriyeti'ne gitti.

Zeynep Kırşan, eşini duygusal bir mesajla adaya uğurladı.

Eşi ve oğlunun yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Zeynep Kırşan altına "Sol yanımın dağı... Kendine iyi bak. Güle güle git canım. Sakın aklın bizde kalmasın. Ben yine arkandan saatleri sayarım. Yeter ki Allah bize başka ayrılıklar vermesin. Seni her şeyden çok seviyoruz. Yolun açık olsun sevgilim..." notunu düştü.

Ayy yazık ayrılıklara dayanamıyorum ben

ayy keşke uçak zararlı olmasaydı bebege kendide giderdi

Oyle tatlilarki.
Allah tek ayrilik bunu versin.
Ne kadar sure uzakta kalicakti Alp?
Eger yarismaci olsaydi her hafta Alp gitsin diye oy atardim, cabuk donsun karisinin yanina diye

Ama onlar cok tatliiii
Aminnnn, Allah baska ayrilik vermesin birbirini cok sevenlere....

yarışma boyunca hep ordamı kalıyoki, arada gidip gelmiyomu. o küçücük bebişi nasıl bırakıp gidebilcen alp

çok komik gerçekten.
Zorla mı gönderiyorlar.
Bir de böyle reklam kokan hareketlerinden de gına geldi bu ünlülerin.
Yazıyorsan veda mektubunu eşine verirsin o okur.
Sosyal medyada filan yayınlamak hiç de samimi gelmiyor doğrusu.

Bende evi terk etti de sosyal medyada paylaştı sandım

ay ben boşanıyolar sandım,başlığı görünce
ama bu da kötü

Bu ne yaaaaa Sanirsinki adam Çanakkale Savaşı na gidio cok duygulandim simdi ac ta kalir oraciklarda

Tamam romantik ama eğlence için bi ayrılık. Sanki savaşa gidiyor, medya ne kadar abartıyor herşeyi.

Şimdi ki bi çok insan herşeyi ama herşryi paylaşıyor lar yani...ünlüsü ünsüzü kalmadı bu işin

Aman Allah bilir ne kadar kazaniyordur, paralari harcarken bugünlerin özlemi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…