- 2 Ocak 2023
- 14
- 7
- 6
- 25
- Konu Sahibi maviseverkadin
Merhaba kızlar Zeynep kamil hastanesinde bugün HSG çekildim. Aşılama için evraklarım bununla bitmiş oldu. Benim gibi tedaviye başlayacaklar var mı ? Birbirimizi bilgilendirmiş oluruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orada tedaviye başladım dosya açmak için hsg çekimide gerekliydi bende kendı hastanelerinde çekildimMerhaba, konu dışında size soru sorayım kontrole mi oraya gittiniz yoksa sadece hsg mi çektirdiniz benimde çektirmem lazım araştırma yapıyorum
Amin inşallahAnladım, devlet hastanelerinde çok çekilmiyor hsg o yüzden sordum teşekkür ederim, Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin :)
merhaba nasıl randevu aldınız hsg içinMerhaba kızlar Zeynep kamil hastanesinde bugün HSG çekildim. Aşılama için evraklarım bununla bitmiş oldu. Benim gibi tedaviye başlayacaklar var mı ? Birbirimizi bilgilendirmiş oluruz :)
Hsg çekiminiz nasıl geçti? Ben de yarına randevu aldım ama C kollu cihazla mı bakıyorlar nasıl özeldekiler kadar ilgili mi davranıyorlar korkuyorumMerhaba kızlar Zeynep kamil hastanesinde bugün HSG çekildim. Aşılama için evraklarım bununla bitmiş oldu. Benim gibi tedaviye başlayacaklar var mı ? Birbirimizi bilgilendirmiş oluruz :)
Çekildiniz mi nasıl geçti ? Geçmiş olsunHsg çekiminiz nasıl geçti? Ben de yarına randevu aldım ama C kollu cihazla mı bakıyorlar nasıl özeldekiler kadar ilgili mi davranıyorlar korkuyorum
Teşekkür ederim. Çekildim, kısa bir işlemdi ama malesef çok ağrılıydı. Önce adet ağrısına benzer ağrı başladı orta seviyeydi dayanıyordum sonra birden müthiş ağrıdı karın, hatta dayanamicam diye bağırdım şimdi geçecek az kaldı dediler hakketen de 10 15 saniye kadar sürdü. İşin güzel yanı işlem biter bitmez tüm ağrı geçti ufacık sızı kaldı o sızıyla o gün baya dolaştım yani hafif bir sızıydı. Yanii hassas olan özelde çektirebilir o acıyı çekmemek için gerçekten kötü bir tecrübe ama dayınılıyor ve geçiyorÇekildiniz mi nasıl geçti ? Geçmiş olsun
Devamlı mhrs den girip kontrol etmeniz lazım. Ben sürekli girerek buldum, sabah 9 ile 10 arasında 5 dk da bir girip sürekli kontrol ettim gün içinde de sürekli baktım sabah saatinde yakadım randevumerhaba nasıl randevu aldınız hsg için
Merhaba benim de perşembe 08:30’da çekimim var canınız yandı mı çok korkuyorumMerhaba kızlar Zeynep kamil hastanesinde bugün HSG çekildim. Aşılama için evraklarım bununla bitmiş oldu. Benim gibi tedaviye başlayacaklar var mı ? Birbirimizi bilgilendirmiş oluruz :)
Ben çok korkmuştum ama boşuna telaş yapmışım . Adet sancısı gibiydi . Sizin nasıl geçti ?Merhaba benim de perşembe 08:30’da çekimim var canınız yandı mı çok korkuyorum
Ben yaptıramadım özele gidip anestezili yaptırdım dr çok sert davrandıBen çok korkmuştum ama boşuna telaş yapmışım . Adet sancısı gibiydi . Sizin nasıl geçti ?
Doktorunuz kimdi? Benimde çekimim varBen yaptıramadım özele gidip anestezili yaptırdım dr çok sert davrandı
Merhaba bende randevu alıcam da direk alabiliyomuyum dirrk cekiyoolar mı doktor falan talep etmedi ben sahsi cektrip özele götürcmDoktorunuz kimdi? Benimde çekimim var
Ben özele gittim. Kadıköy sonomedde anestezisiz çektirdim. Pişman değilim.Merhaba bende randevu alıcam da direk alabiliyomuyum dirrk cekiyoolar mı doktor falan talep etmedi ben sahsi cektrip özele götürcm
Ücreti suan ne kadarBen özele gittim. Kadıköy sonomedde anestezisiz çektirdim. Pişman değilim.
Ben Mart'ta anestezisiz 4000 verdim. Anestezili de 4500 dü en son.Ücreti suan ne kadar