Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep Kamil hastanesi tüp bebek diye randevu alın,3 defa aşılama yaptığınız belgeyi hastaneye götürün,size bı evrak vericekler,orda yapmanız gerekenler yaziyor,listeyi elinize alın ,biraz bakın,takildiginiz yeri burdan sorun banaMrb ben 3 kez asilama yaptirdim ama malesef tutmadi tüp bebek islemlerine baslicam da neler yapmam nereye basvurmam gerekiyo acaba yardim edebilirseniz sevinirim
Devlet destekli rapor çıkması için,3 yıl evlilik şartı var sizde ,bunu baştan bilin : )Mrb ben 3 kez asilama yaptirdim ama malesef tutmadi tüp bebek islemlerine baslicam da neler yapmam nereye basvurmam gerekiyo acaba yardim edebilirseniz sevinirim
Rapor almadan tabi deneyebilirsin,yalnız şu var,ucretlisin diye bı öncelik falan verilmiyor, doktorla gorusuyorsunuz,size evrak listesi veriyor,onları hazırlıyorsunuz dosya açılıyor,bugün herseyiniz hazır olsa Zeynep Kamil Hastanesi'nde Ekim ayına randevu veriliyor bilginiz olsunzeynep kamilde rapor almadan tüp bebek deneyebilir miyim süreç nasıl işliyor özelde 10 a yakın denemem var .Sıra beklemek falan istemiyorum çalıştığım için birde doktor tavsiyeniz var mıdır. Sorunumuz sebepsiz infertilite yumurta sayımız düşük.
Cok tsk ederimZeynep Kamil hastanesi tüp bebek diye randevu alın,3 defa aşılama yaptığınız belgeyi hastaneye götürün,size bı evrak vericekler,orda yapmanız gerekenler yaziyor,listeyi elinize alın ,biraz bakın,takildiginiz yeri burdan sorun bana
Anesteziye randevu imkansız gibi,psikiyatri ve dahiliyede Çiğdem hanım var onlar bazen bakıyorlar randevusuz,genel cerrahi yi bilmiyorum bakarmiAneztezi, psikolog ve dahiliyeden randevu alamıyorum direk gitsem rapor için onayları verirler mi
Anesteziye randevusuz gitsem peki bakarlar mıAnesteziye randevu imkansız gibi,psikiyatri ve dahiliyede Çiğdem hanım var onlar bazen bakıyorlar randevusuz,genel cerrahi yi bilmiyorum bakarmi
Çok yoğun oluyor anestezi. Randevusuz bakma ihtimali çok düşük oluyor riske atmayınAnesteziye randevusuz gitsem peki bakarlar mı
Eğer rapor cikartirsaniz,ilaclariniz 2500 civarı tutuyor, hastanede yumurta toplama günü 1024 TL aliyor.Merhabalar Zeynep Kamil de tüp bebek fiyatı ne kadar bilginiz var mı
Anesteziden randevu almak imkansız gibi,öğleden sonra polikilinik Yapılıyor,ben olsam eğer hastanede isim varsa muhakkak rica ederim,bazen bakiliyorAnesteziye randevusuz gitsem peki bakarlar mı
Cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum cevabı bulamamıştım bir türlü. Rapor çıkarttım ama asıl önemli olan fiyatı hiç sormadım bile artık neyin kafasını yaşadiysam. Galiba kabullanme sürecim uzun sürdüEğer rapor cikartirsaniz,ilaclariniz 2500 civarı tutuyor, hastanede yumurta toplama günü 1024 TL aliyor.
Eğer raporlu deil ücretli tüp bebek yaparsanız... İlaçlar. 6- 7 bin civarı tutuyor,hastane yumurta toplama günü 4127 TL aliyoe
Rica ederim ne demek, raporu çıkarıp özele giden kişilerde oluyor,özelde raporunuzu kullanırsanız ilaçlar gene aynı fiyat 2500 civarı ,ama hastanenin alicagi para değişiyor tabiCevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum cevabı bulamamıştım bir türlü. Rapor çıkarttım ama asıl önemli olan fiyatı hiç sormadım bile artık neyin kafasını yaşadiysam. Galiba kabullanme sürecim uzun sürdü
Tedaviye ne zman baslicaksinizCevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum cevabı bulamamıştım bir türlü. Rapor çıkarttım ama asıl önemli olan fiyatı hiç sormadım bile artık neyin kafasını yaşadiysam. Galiba kabullanme sürecim uzun sürdü
Hastanenin alacağı para ile uygulanan tedavi seklimi fiyatı belirliyor ozeldeRica ederim ne demek, raporu çıkarıp özele giden kişilerde oluyor,özelde raporunuzu kullanırsanız ilaçlar gene aynı fiyat 2500 civarı ,ama hastanenin alicagi para değişiyor tabi
Bu aya gün verilmişti ama bayram olduğu için tedavi baslanmayacak nasipse Ağustos adeti ile başlayacağız. Siz tedavi gördünüz müTedaviye ne zman baslicaksiniz
Evet mesala Göztepe Medical parkta raporlu hastadan ,ilaçlar hariç 6000 bin civarı para alınıyor,bahcecide bu fiyat farklıHastanenin alacağı para ile uygulanan tedavi seklimi fiyatı belirliyor ozelde