- 22 Kasım 2023
- 988
- 425
- 29
-
- Konu Sahibi Reed Flowers
Özelde çektirmiştim kendi kadın dogum doktorum ilaçları yazdı gittim aldım sonra cekıme gitmiştim ama devlette nasıl oluyor bılmıyorumMerhaba birsey soracağım ben devlette hsg çekilmek ıstiyorum mesela zeynep kamil hastanesinde ama İnfertilite bölümüne muane olmasim hsg icin randevu alsam ilaçları nasil alacağım bilgisi olan varmi
Sanirim özelde cektirecegim hangi hastanede cekildinizÖzelde çektirmiştim kendi kadın dogum doktorum ilaçları yazdı gittim aldım sonra cekıme gitmiştim ama devlette nasıl oluyor bılmıyorum
Bursa doruk hastanesınde çektirdim Bursada yaşıyorumSanirim özelde cektirecegim hangi hastanede cekildiniz
Anlaidm canim teşekkür inşallah biran once güzel haberler alirisn bende ekim ayinda cekilicem ozelde sanirimBursa doruk hastanesınde çektirdim Bursada yaşıyorum
Amin insallah bende yenş çekildim daha ilk ayım regli bekliyorum test yapmak ıcın yarın ilk gunum bakalım hayırlısıAnlaidm canim teşekkür inşallah biran once güzel haberler alirisn bende ekim ayinda cekilicem ozelde sanirim
Güzel haberini almak isterimAmin insallah bende yenş çekildim daha ilk ayım regli bekliyorum test yapmak ıcın yarın ilk gunum bakalım hayırlısı
İnşallah ikimizde burdan güzel haber veririz birbirimizeGüzel haberini almak isterim
İnşallah kuzum benim bu aydan pek umudum yok ama bakalim Allah büyükİnşallah ikimizde burdan güzel haber veririz birbirimize
Devletde cekilmeye kalkarsan isin cok uzun surer testler falan tapilcak adetin ucuncu gunu gel diycek spermiyoram istiycek falan filan uzun is bide gun almaya calisacaksin ama zamanin varsa yapdira bilirsin narkoz vermiyorlar bu aradaMerhaba birsey soracağım ben devlette hsg çekilmek ıstiyorum mesela zeynep kamil hastanesinde ama İnfertilite bölümüne muane olmasim hsg icin randevu alsam ilaçları nasil alacağım bilgisi olan varmi
Evet canim o yüzden ozelde çekilmeye karar verdim bu reglim degilde diger reglim bitince cekilicemDevletde cekilmeye kalkarsan isin cok uzun surer testler falan tapilcak adetin ucuncu gunu gel diycek spermiyoram istiycek falan filan uzun is bide gun almaya calisacaksin ama zamanin varsa yapdira bilirsin narkoz vermiyorlar bu arada
Ben hsg den 3 ay sonra hamile kaldim bos gebelik oldu kurtaj oldum ama gercekden hamile kalmayi etkiliyor hsg cekilmek kucuk tikanikliklari aciyor ve kolaylasiyor insallah sende saglikli bir gebelik yasarsinEvet canim o yüzden ozelde çekilmeye karar verdim bu reglim degilde diger reglim bitince cekilicem
İnşallah canim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bize de tattirsin annelik duygusunu dualarimdasinizBen hsg den 3 ay sonra hamile kaldim bos gebelik oldu kurtaj oldum ama gercekden hamile kalmayi etkiliyor hsg cekilmek kucuk tikanikliklari aciyor ve kolaylasiyor insallah sende saglikli bir gebelik yasarsin
Çektirdiniz mi devlette ben de Zeynep kamilde direk hsgye randevu alıp gidicem kanuni hastanesinde infertilite ye gidiyorum zaten özele yönlendirdi ama durumum yok hsg ye randevu alınca hemen o gün çekime alıyorlar mıMerhaba birsey soracağım ben devlette hsg çekilmek ıstiyorum mesela zeynep kamil hastanesinde ama İnfertilite bölümüne muane olmasim hsg icin randevu alsam ilaçları nasil alacağım bilgisi olan varmi
Evet kuzum hsgye randevu al genelde sali gününe randevu çıkıyor sürekli takıp et mhrsyi randevu alınca direk inferliteye git diyorlar oraya gidiyorsun hsg için ilaç yazdırıcam diyorsun onların verdiği reçeteyi eczaneden alıp Laboratuvara gidiyorsun girişini yapıyorlar sonuç 1 hafta sonra çıkıyo diyolar ama benimki 1 saate çıkmıştı şimdiden geçmiş olsunÇektirdiniz mi devlette ben de Zeynep kamilde direk hsgye randevu alıp gidicem kanuni hastanesinde infertilite ye gidiyorum zaten özele yönlendirdi ama durumum yok hsg ye randevu alınca hemen o gün çekime alıyorlar mı