• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI?

morseverr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
324
134
103
36
MERHABA ARKADAŞLAR,
BEN ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI ? BAŞARI ORANI NASIL ORADA YAPTIRABİLİR MİYİM ?

kimse yazmadı ben deneyip yazacağım sanırım :) tabi aylar sonraya gün vermezlerse çünkü amh düşük hemen başlamam gerekiyot.
Ben bu ay yumurta toplattim 28 yaşındayım amh 0,333 2 yumurtam oluştu sadece fakat sağlıksız yumurtalar oldugu söylendi ilk denememdi ve transferi dahi göremedim.

2 kez transfer olduk. 3 kez transfer iptal oldu zkeah hastanesinde şimdi bahçeci ye geçtik çok pişmanım orda zaman kaybettiğime. Heleki amh düşükse altunizade bahçeci de cem bey var amh düşük hasta seviyor.

2 kez transfer olduk. 3 kez transfer iptal oldu zkeah hastanesinde şimdi bahçeci ye geçtik çok pişmanım orda zaman kaybettiğime. Heleki amh düşükse altunizade bahçeci de cem bey var amh düşük hasta seviyor.
sizin durum hangi aşamada. cem bey e temmuz ayında randevu var o da muayene için o kadar beklem şansım yok sürekli düşüyor amh :( belki sabri bey e gidebilirim onu da tam bilmiyorum

sizin durum hangi aşamada. cem bey e temmuz ayında randevu var o da muayene için o kadar beklem şansım yok sürekli düşüyor amh :( belki sabri bey e gidebilirim onu da tam bilmiyorum
Mehmet reşit beyide deneyebilirsin onuda cok tavsiye ediyorlar... Temmuzda bende düsünüyorum aklımda olan bir isim Mehmet bey ve amh düşük Benımde cnm..

A
Ayrıca arkadasım yeni tüp bebek yaptırdı z kamilde 7 yumurtası toplandı 1 tane transfer ettiler dondurulmadı.. Amhsi 1,46 Dı cnm

MERHABA ARKADAŞLAR,
BEN ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI ? BAŞARI ORANI NASIL ORADA YAPTIRABİLİR MİYİM ?
Merhaba 🌿
Bende başladım tedaviye.
Şimdi önümüzdeki hafta full randevu aldım.
Hepsini halledip raporumu alacağım. Sonra artık maddi duruma göre ya ZEYNEP KAMİLDE ya da BAHÇECİ de tedavi olacağım.

Bütün evraklarim tamam Haziran da başlayacağız Zeynep Kamil hastanesi nde umarım tutar ama eğer tutmazsa Mehmet Raşit aşogluna gideceğim amh değerim çok düşük

Bütün evraklarim tamam Haziran da başlayacağız Zeynep Kamil hastanesi nde umarım tutar ama eğer tutmazsa Mehmet Raşit aşogluna gideceğim amh değerim çok düşük
Evraklardan sonra ne zaman süre sonraya tarih veriyorlar. Bende 2 hafta içinde herşeyi halledeceğim. Sonrasında bakalım ya Zeynep Kamil ya Bahçeci. Ama ilk sanırım Zeynep Kamil i deneyecegiz.

Evraklardan sonra ne zaman süre sonraya tarih veriyorlar. Bende 2 hafta içinde herşeyi halledeceğim. Sonrasında bakalım ya Zeynep Kamil ya Bahçeci. Ama ilk sanırım Zeynep Kamil i deneyecegiz.
Bende ilk Zeynep Kamil denemeye karar verdim Nisan ilk haftasi rapor çıktı 2 ay sonraya ise adetin 2 .3 günü randevusuz gel dediler hazirana takabul ediyor yani Haziran da gel dediler bundan sonraki süreç nasıl olur beni neler bekliyor bilemiyorum

Bende ilk Zeynep Kamil denemeye karar verdim Nisan ilk haftasi rapor çıktı 2 ay sonraya ise adetin 2 .3 günü randevusuz gel dediler hazirana takabul ediyor yani Haziran da gel dediler bundan sonraki süreç nasıl olur beni neler bekliyor bilemiyorum
Hakkımızda Hayırlısı Olsun 🥰
İnşallah güzel haberler alırız 🥰🥰

Bizim Sorun eşimde. Benim tüm değerler normal çıktı. İnşallah hızlıca hallolur. Hiç dermanım yok paikolojik açıdan. Pandemi işsizlik kira 😔 Ama Asla pes etmeyeceğim.

Devlet destekli rapor aldığınız zaman o rapor ile tüp bebek fiyatları yarı yarıya kadar düşüyor ilaçlar da dahil eğer tutmazsa tekrar rapor çıkartıp özel bir klinikte yaptırabilirsin

Devlet destekli rapor aldığınız zaman o rapor ile tüp bebek fiyatları yarı yarıya kadar düşüyor ilaçlar da dahil eğer tutmazsa tekrar rapor çıkartıp özel bir klinikte yaptırabilirsin
Rapor %95 çıkıyor.
Acaba ikinci rapor için tüm işlemler baştan mi.basliyor ?

benim de bu hafta raporum çıkacak inşallah. ben iç hastalıkları, genel cerrahi ,psikiyatri ve anestezi onayının olduğu evrakı sağlık kuruluna teslim ettim geçen perşembe günü. bana çarşamba günü çıkmış olur raporunuz dediler. rapor almaya eşimle beraber gitmem gerekiyor dimi. birde raporu teslim aldıktan sonra diğer tüm tetkiklerle tüp bebek bölümüne gidip dosya açılıyor dimi. ben ilk denememi bahçeci cem çelik te yapacağım. ama yine de zeynep kamil de dosya açıp gün almak istiyorum. olmazsa ikinci denememi devlette uygun fiyata yapmak için.. çok sürmüyor dimi onay kağıdını verdikten sonra raporun çıkması gerçi çarş dedi ama bayramdan sonrasına da kalma durumu var bu yasaklardan ötürü

Back